Categorii
Știri

Gabriela Cristea, pusă la zid de fani

Gabriela Cristea este una dintre cele mai cunoscute femei de la noi din țară. Celebra prezentatoare TV este o femeie împlinită din toate punctele de vedere, dar se pare că încă mai lucrează la silueta ei, fiind un aspect care o complexează. Fanii au sărit din nou la gâtul ei și au acuzat-o că și-ar edita fotografiile din mediul online.

Gabriela Cristea, atacată de fani

Gabriela Cristea este una dintre cele mai iubite prezentatoare TV de la noi din țară. Celebra soție a lui Tavi Clonda a purtat mereu o luptă grea cu kilogramele în plus dar, într-o perioadă, părea că și-a rezolvat toate problemele în acest sens și este pe punctul de a ajunge la silueta visată.

Se pare, însă, că încă încearcă să slăbească și nu îi mai iese deloc. De când și-a reluat activitatea și apare des la emisiunea pe care o prezintă, este foarte urmărită de fani. Pe lângă mesajele frumoase, moderatoarea TV primește și multe comentarii urâte, fiind criticată de faptul că-și modifică pozele și că obiectele din jurul ei sunt strâmbe, în încercarea de a se face mai suplă.

Urmăritorii vedetei nu au ezitat să lase comentarii, unii de apreciere, iar alții i-au adresat mesaje extrem de urâte:

„Deci când vezi pozele astea nu iti vine sa zici bună dimineața și tie 🤣….vrei sa pari foarte interesanta și curajoasă dar cazi în penibil de multe ori ….imi pare rău dar👎 NU AI STIL

Urata mai esti dimineata si te mai pui si in poza… spalate un pic pe fata prima😅

😂😂😂😂😂 lesin , cum naiba sa pui asa cv pe inst??? Da pe cn intz cum te ai trezit tu 😂😂😂,mare ti e gradina Doamneeeeeeee/
Ești o femeie frumoasă, cu o familie minunată. Nu te avantajează aceste fotografii. Nu și dorește nimeni sa te vadă pleoștită, când te poți aranja puțin și ne poți oferi o imagine plăcuta celor care te apreciem ca persoana publică. Urmează să te mai pozezi când ești pe toaletă..”, au fost câteva dintre comentariile urmăritorilor ei, care au criticat-o pentru fotografiile postate.