Categorii
Știri

Fuego are probleme de sănătate

Fuego are probleme de sănătate. Artistul și-a îngrijorat fanii cu ultimele declarații. Paul Surugiu sau Fuego a declarat că se confruntă cu unele probleme de sănătate, iar acest lucru și-a pus amprenta asupra fizicului său, slăbind 12 kilograme.

Fuego are probleme de sănătate. Artistul trebuie să urmeze un tratament: „Nu degeaba am slăbit aproape 12 kilograme”

Fuego are probleme de sănătate. Artistul trebuie să urmeze un tratament. Este unul dintre cei mai apreciați artiști din România, iar de-a lungul timpului a fost discret cu viața sa personală. Fuego, pe numele său real Paul Surugiu, și-a îngrijorat fanii cu ultimele declarații. Cântărețul a declarat în cadrul unui interviu că se confruntă cu probleme medicale, mai exact, este predispus către probleme cardiace, lucru moștenit din partea tatălui său. Așadar, pentru ca problemele de sănătate să nu se agraveze, artistul trebuie să meargă regulat la medic pentru a face analize. Mai mult, Fuego trebuie să urmeze un tratament prescris de medic.

Cântărețul a explicat că acesta este motivul pentru a slăbit aproximativ 12 kilograme. „În momentul în care vii dintr-o genă și moștenești ceva de la părinți, în speță, problema pe care a avut-o tatăl meu cu inima … eu tratez lucrul acesta, prin pastile, care nu sunt niște pastile foarte complicate, pe care le ia orice român în fiecare dimineață.Asta nu înseamnă că sunt un om bolnav. Încerc să mă întrețin, încerc să fac lucruri frumoase pentru corpul meu, nu degeaba am și slăbit aproape 12 kilograme”, a mărturisit Fuego, la o emisiune TV.

Fuego a slabit
Fuego, despre situația sa financiară

Din cauza pandemiei de coronavirus, artistul nu a mai susținut de luni de zile un concert. Cu toate astea, Fuego susține că nu are probleme cu banii. Chiar și așa, cântărețul mărturisește că nu mai poate trăit mult din economii. „Cineva mă întreba recent dacă am economisit pentru vremuri grele. Eu sunt un om chibzuit şi nu fac extravaganţe de nici un fel. Am reuşit să-mi pun deoparte anumite resurse, dar dacă n-aş avea activitate deloc un timp mai lung, pentru că eu din asta trăiesc, din asta îmi plătesc facturile, ratele, angajaţii, toată producţia, n-aş rezista foarte mult.Eu sunt un artist independent, care-şi susţine singur, din banii proprii, tot ce face, de la online, la piese, orchestraţii, ţinute, producţii, concerte, absolut tot. Nu e foarte simplu şi oricât ai avea pus deoparte, la un moment dat, sacul tot se termină!„, a spus artistul. sursa redacția.ro