Categorii
Știri

Fostul impresar al lui Benone Sinulescu, dezvăluiri despre moartea artistului: „Nu era bine de vreo trei, patru zile”

Fostul impresar al lui Benone Sinulescu este dărâmat după aflarea veștii că marele artist a murit. Ionuț Pavel a dezvăluit pentru FANATIK că starea de sănătate a cântărețului se agravase în ultimele patru zile.

Vestea a căzut ca un șoc pentru toată lumea, mai ales că, potrivit declarațiilor lui Pavel, artistul chiar începuse să se recupereze în ultimele săptămâni.

Benone mergea deja fără ajutor, dar o pneumonie de absorbție i-ar fi venit de hac. Muzicianul s-ar fi înecat, conform relatărilor lui Ionuț Pavel.

Fostul impresar al lui Benone Sinulescu: „A murit de la o pneumonie de absorbție”

„Nu era atât de bine acum trei, patru zile. În ultimele două săptămâni își revenise. Mergea singur. Știu că a murit de la o pneumonie de absorbție. Probabil s-a înecat cu ceva. A tușit a făcut sputa aceea, s-a dus la plămâni”, a declarat Ionuț Pavel pentru FANATIK.

Fostul impresar își amintește cu multă amărăciune de prietenul și colegul cu care a colaborat, cu care s-a avut ca un frate.

onuț îl descrie pe nea Beny ca pe unul dintre cei mai grozavi cântăreți pe care România i-a pierdut. Își amintește cum stătea la povești ore în șir și cum mereu venea cu câte o idee despre ce să mai facă pe plan muzical.

Ex-impresarul lui Benone Sinulescu susține că nu se aștepta ca acesta să moară. A sperat până în ultima clipă că îl va suna și că vor ajunge din nou să colaboreze ca în vremurile bune.

A apărut noul număr Fanatik, cea mai spectaculoasă revistă de sport pe hârtie…