Categorii
Știri

Florin Piersic, mesaj cutremurător: „Îmi este frică de moarte. Oamenii nu-şi vor mai aminti de mine”

Florin Piersic, mesaj cutremurător pentru fani. Unul dintre cei mai renumiți actori din lumea teatrului românesc are 85 de ani şi concertează în continuare, bucurându-se de aprecierea publicului.

Florin Piersic, mesaj cutremurător. Actorul a transmis un mesaj neașteptat pentru fanii săi. Acesta a vorbit despre viitorul României și rolul său în dezvoltarea acesteia.

Florin Piersic, mesaj cutremurător

„Toate cele bune. Abia aștept să ne întâlnim, ceea ce ar fi minunat să ne îmbrățișăm, cel mai frumos gând pe care pot să îl am. Aș da orice să pot să fiu alături de toți cei care simt pentru ziua de 1 Decembrie că sunt români, că sunt ai mei, că eu sunt al tuturor, dar neapărat al celor care iubesc țara asta pe care eu o cunosc atât de bine,

încât ar trebui să mai trăiesc două sau trei vieți ca să le povestesc tuturor unde am fost în România, ce am simțit în România, pe unde am filmat în România, să fiu cel mai bun ghid pentru România.

Eu știu tot, iubesc tot ce este legat de țara asta a mea. Sper că ați înțeles și nu vă doresc decât să fiți sănătoși și să ne întâlnim, și să ne îmbrățișăm.

Am fost de 46 de ori la Mormântul Sfânt, la Ierusalim. Da, îmi este frică de moarte. Știu că așa trebuie să fie, dar nu vreau. Cum aș vrea să-și amintească oamenii de mine după o sută de ani? N-o să-și mai aducă aminte nici de ei, darămite de mine. Uiți și după două zile ce faci, se uită tot”, a spus Florin Piersic pentru Dan Negru.