Categorii
Știri

Filmul românesc care va distruge topul Netflix. Zeci de mii de români l-au văzut deja, e cea mai tare comedie

Filmul românesc care va distruge topul Netflix. Zeci de mii de români l-au văzut deja, e cea mai tare comedie, fiind vorba de o producție care a avut încasări de peste 4,6 milioane de euro într-un timp record.

Pelicula românească care va rupe topurile de pe Netflix. Foarte multă lume a vizionat-o de la lansarea din septembrie 2022

Teambuilding este filmul românesc care va fi disponibil în curând și pe platforma de streaming Netflix, în ciuda faptului că zeci de oameni l-au văzut deja. Comedia are șanse mari să rupă topurile companiei americane.

Regizată de Matei Dima, cunoscut drept Bromania, pelicula este o satiră a vieții din corporație. Pe parcurs au loc numeroase întâmplări amuzante în care angajații se dezlănțuie și ajung să facă tot felul de lucruri.

Latura umană iese la suprafață, din distribuție făcând parte nume importante din industria românească. Printre actorii care pot fi urmăriți în film se află: comediantul Micutzu, Anca Dinicu, Nicu Banea, Șerban Pavlu, Roxana Condurache, Cristi Pulhac, Monica Odagi și Nuami Dinescu.

Emil, unul dintre personajele principale, e promovat în fruntea unei echipe care urmează să fie înlocuită de inteligența artificială. Tânărul își convinge șeful să le salveze slujbele și crede că va câștiga cupa la teambuilding.