Categorii
Știri

Filmul care va sparge topul Netflix în ianuarie 2023. N-ai voie să-l ratezi

Pelicula care va ajunge în topurile Netflix în prima lună din 2023. E musai să o vezi. Este vorba de o producție lansată în decembrie.

Filmul care va sparge topul Netflix în ianuarie 2023. N-ai voie să-l ratezi, criticii de artă precizând că este un film adaptat după un roman care a fost publicat în anul 2003 și care îi aparține autorului american Louis Bayard.

Pelicula care va ajunge în topurile Netflix în prima lună din 2023. E musai să o vezi

The Pale Blue Eye este un film de mister și thriller american, care cu siguranță va ajunge în topurile de pe platforma de streaming Netflix în prima lună din 2023. Potrivit libertatea.ro, producția va fi disponibilă pe site începând cu 6 ianuarie.

Filmul este regizat de Scott Cooper și are în distribuție numeroase vedete de la Hollywood, printre care se numără: Gillian Anderson, Lucy Boynton, Charlotte Gainsbourg, Toby Jones, Harry Lawtey, Simon McBurney, Hadley Robinson, Timothy Spall și Robert Duvall.

Până în momentul de față pelicula a primit mai multe recenzii, majoritatea pozitive, fapt care nu poate fi decât un semn bun. Acest lucru îl va propulsa, cu siguranță, pe primele locuri pe Netflix.