Categorii
Știri

Femeile din viața lui Nuțu Cămătaru! Ce spune despre Monica Gabor și cum a ocolit subiectul Nicoleta Luciu: ”Mizerii”

Nuțu Cămătaru a fost, până la relația cu actuala sa soție, Claudia, un adevărat cuceritor, iar în brațele lui s-au ”adăpostit” femei celebre precum Monica Gabor sau Nicoleta Luciu.

În cartea scrisă de Codin Maticiuc, când vine vorba de femeile din viața lui Nuțu Cămătaru numele sunt cenzurate, dar, pare-se, nu suficient pentru ca cei care citesc printre rânduri să nu se ”prindă” despre ce vedete vorbește cunoscutul interlop.

”Am cenzurat despre femei… Nu am vrut să atragem antipatie, altele s-au căsătorit, au copii, sunt măritate la casa lor, e mai frumos așa…”, explica Nuțu Cămătaru la lansarea cărții ”Dresor de lei și de fraieri”, iar Codin Maticiuc aducea lămuriri suplimentare: ”Erau multe celebre… Dacă presa se aștepta să vadă nume, trebuia să se știe că eu, care am mai scris o carte în care apăreau întâmplări, dar fără niciun nume”.

Cu toate acestea, în carte apar suficiente indicii cu privire la vedetele care i-ar fi trecut prin pat lui Nuțu Cămătaru, iar printre acestea se numără Nicoleta Luciu și Monica Gabor.

Nuțu Cămătaru, despre Monica Gabor: ”Mi-a adus-o Dinu Damaschin”

În cartea ”Dresor de lei și de fraieri”, Codin Maticiuc a povestit un episod în care Claudia, soția lui Nuțu Cămătaru, într-un acces de gelozie, îl provoacă pe interlop să vorbească despre femeile din viața lui, subiect pe care, susține autorul, acesta ar fi încercat să îl ocolească.

”De ce nu-i spui și de javrele alea pe care le-ai iubit mai mult ca pe mine”, îl chestionează Claudia pe Nuțu Cămătaru care, susține Codin Maticiuc, i-a dat o replică cât se poate de… discretă: ”Dă-le dr$% de mizerii, majoritatea sunt măritate și cu copii acum, Le facem rău… Le bat bărbații când citesc cartea”.

Nuțu Cămătaru, scandal pentru Monica Gabor

Mai mult decât atât, Nuțu Cămătaru a vorbit și despre un scandal care a avut loc acum 18 ani. Momentul cu pricina, dezvăluit de Dinu Damaschin, ani buni mai târziu, o implica pe Monica Gabor care, aflată sub ”protecția” lui, fusese agresată la un hotel la care era cazată.

”M-a sunat (Dinu Damaschin, n. red.) iar peste ceva timp că fata a intrat în ceva belele cu niște clienți pe la Hotel Bulevard. M-am dus personal să o scot de acolo și i-am urecheat pe ăia puțin”, povestește Nuțu Cămătaru, referirea la ”aventura” Monicăi Gabor fiind mai mult decât străvezie, povestea pățaniei acesteia fiind publicată, acum 15 ani, de presa tabloidă.

Cu toate acestea, Nuțu Cămătaru a vorbit despre câteva figuri feminine cunoscute din trecutul său și a dat indiciile care, în fapt, confirmă relațiile pe care le-a avut. Iar printre acestea se numără și Monica Gabor, fosta soție a lui Irinel Columbeanu, în prezent stabilită în SUA alături de misteriosul Mr. Pink.

”Mi-a adus-o Dinu Damaschin. (…) Era un lansator de rachete cunoscut și avusese grijă de asta. Când a venit cu ea la București, mi-a adus-o mie întâi. Ca să ne ocupăm amândoi de ea… Dar eu fix asta nu făceam. Am ținut-o câteva zile, era varză. I-am și cumpărat câte ceva și i-am dat-o înapoi”, povestește Nuțu Cămătaru despre Monica Gabor.

Nuțu Cămătaru, acum discret cu Nicoleta Luciu

Dacă acum 15 ani Nuțu Cămătaru nu se ferea să vorbească pe șleau despre Nicoleta Luciu și relația pe care ar fi avut-o și el, și fratele lui, Sile, cu fosta vedetă a revistelor dedicate bărbaților, în cartea lui Codin Maticiuc a fost ceva mai discret. Și, scrie Codin Maticiuc în cartea ”Dresor de lei și de fraieri”, Claudia a reușit să îl provoace pe Nuțu care, la un moment dat, a dezvăluit câte ceva, chiar dacă nu i-a spus Nicoletei Luciu pe nume.

În schimb, a dezvăluit cum a cunoscut-o. ”Eram în Drumul Taberei, pe la terasele alea multe, înainte să le dărâme, nu în Herăstrău”, explică Nuțu Cămătaru.