Categorii
Știri

Femeie din Târgu Jiu, reclamată de vecini la Primărie, că GEME PREA TARE în timpul partidelor de amor

Locatarii unui bloc din municipiul Târgu Jiu s-au plâns Primăriei Târgu Jiu prin mai multe sesizări online că o vecină geme prea tare atunci când face dragoste: „Vă rog să luați măsuri cu tipa de la apartamentul 5, geme și urlă în fiecare seară de nu mai putem dormi, avem și noi copii, după 11 seara se activează până la 4 dimineața împreună cu prietenul.

Se cred pe maidan. În fiecare noapte urlete, râsete și gemete ca în filmele porno. O să începem să sunăm la poliție în curând“.

Într-un alt mesaj, un locatar cere să fie anunțată asociația de proprietari: „Vecina din blocul alăturat, în fiecare noapte geme și scârțâie patul mai ceva ca în filmele pentru adulți.

Problema este ca nu ne mai putem odihni, până la 4 dimineața. În fiecare zi e gălăgie încontinuu în acel apartament. După ce finalizează cu amorul intens începe să vorbească, ca și cum ar fi pe câmp (urlă).

Vă rugăm să sesizați asociația de proprietari ca să vorbească cu proprietarul apartamentului să ia masuri, este inacceptabil așa ceva. Este chiar bătaie de joc“.