Categorii
Știri

EXCLUSIV! Ce s-a ales de casa lui Gheorghe Dincă. Vecinii încă sunt îngroziți: “Păcat de…”

Gheorghe Dincă rămâne cel mai de temut personaj din ultima perioadă, după ce două fetițe au dispărut brusc, după ce le-a luat la ocazie și le-a dus, apoi, la casa lui. Locuința este un adevărat monument istoric pentru trecători și cei care au aflat această poveste reală și înfiorătoare. Vă prezentăm ÎN EXCLUSIVITATE ce s-a ales de casa presupusului criminal.

Casa lui Dincă, pusă sub sechestru. Peisaj desprins din filmele de groază

Casa lui Gheorghe Dincă a devenit o atracție turistică pentru cei care au aflat de povestea Luizei Melencu și a Alexandrei Măceșanu, cele două fete răpite de presupusul criminal, care și-ar fi găsit sfârșitul tot din cauza acestuia. În acea casă ar fi avut loc scene de groază, ale căror protagonist a fost chiar Gheorghe.

Casa acestuia din Caracal este părăsită acum, pentru că nimeni, în afară de Dincă, nu mai locuia acolo înainte ca acesta să fie închis. Ferestrele sunt sparte, ușile rupte și acoperișul a început să se descompună.

Între timp, casa a fost pusă sub sechestru, iar conturile bărbatului au fost închise. La început, locuința era supravegheată non-stop, dar acum mai e acolo doar o cameră de supraveghere, așezată fix lângă pancarta care explică de ce casa a fost sigilată.