Categorii
Știri

Eliminare America Express, 1 februarie 2023! Echipa trimisă acasă asear

Irina Fodor a dezvăluit ce echipă a ieșit în ediția 12 din aventura America Express, difuzată de Antena 1. Ce s-a întâmplat în ultuima zi din al treilea stage de la Drumul Aurului: deznodământul este unul surprinzător, pentru toată lumea.

Concurenții care au părăsit cursa America Express au fost Bruja și Pufeh.

Ultima zi din cel de-al treilea stage de la America Express a trimis trei echipe în cursa pentru șansa finală. Irina Fodor a dezvăluit, la final, ce echipă a părăsit concursul, în ediția 12 a emisiunii de la Antena 1, difuzată în data de 1 februarie 2023.

După o zi de foc pentru concurenții rămași în concurs, cu un vot ce a scos la suprafață adevăratele sentimente pe care le au unii față de alții, la cursa pentru ultima șansă au intrat Joaquin Bonilla și Ovidiu Buta, Andreea Bălan și Andreea Antonescu și Bruja și Pufeh.

Provocarea păpușii dezmembrate la America Express 2023
Irina Forod i-a provocat să caute cinci săculeți cu componentele unei… păpuși, care a fost dezmembrată ca un puzzle. După ce au identificat toate piesele și au construit păpușa în întregime, concurenții au primit plicul către următoarea provocare.

S-au grăbit apoi să nu devină următorii eliminați de la America Express! Au traversat un pod uriaș de sticlă la un hotel, au făcut un tort minunat și apoi au mers s-o găsească pe nimeni alta decât Quinceanera, adolescenta care își aniversează vârsta de 15 ani, în stilul binecunoscut tradițional mexican.

Apoi, fiecare echipă și-a dus tânăra la un magazin, de unde ea a cumpărat rochia de mireasă. A urmat coafura, machiajul și drumul cu mașina. Cei 6 concurenți intrați în cursa pentru ultima șansă au trecut prin situații-limită, dar au reușit să dea tot ce au avu mai bun, pentru a nu fi eliminați din concurs.

La finalul apoteotic, tânăra a avut o petrecere extraordinară, fiecare echipa trebuind să ia lecții de dans de la un dansator îmbrăcat la costum și având o mască pe față. Mișcările, de la cele mai simple la cele mai complicate, au dat multe bătăi de cap celor care concurează la America Express 2023.