Categorii
Știri

El a cerut-o in casatorie, iar ea l-a refuzat. Ce s-a intamplat peste 10 ani a socat-o pe femeie. Asta da lectie!

O poveste despre un tanar care a fost respins de o fata bogata pentru ca era prea sarac pentru ea, a devenit virala pe Internet. Iata ce s-a intamplat dupa ce s-au reintalnit, zece ani mai tarziu:
Un tanar s-a indragostit de o fata care provenea dintr-o familie bogata si a cerut-o in casatorie. In momentul in care i-a oferit inelul, ea l-a respins categoric pentru simplul fapt ca baiatul nu avea suficienti bani.

„Salariul tau lunar reprezinta o zi de cheltuieli pentru mine. Cum crezi ca ma pot casatori cu cineva ca tine? Nu o sa te pot iubi niciodata asa ca uita de mine. Gaseste-ti si casatoreste-te cu cineva de nivelul tau”, i-a zis fata.

In ciuda faptului ca a fost respins, baiatul nu a putut sa o uite si a continuat sa o iubeasca.Peste aproximativ zece ani, cei doi s-au reintalnit intamplator intr-un mall. Fata l-a recunoscut imediat si i-a spus zambind: „Buna, ce mai faci? Eu sunt casatorita cu un barbat foarte inteligent, iar salariul lui este de 15.700 de dolari pe luna. Poti sa concurezi cu asta?”.

Barbatul, auzind aceste cuvinte dureroase venind de la femeia pe care o iubea, si-a retinut lacrimile si nu a zis nimic.

Dupa cateva clipe, sotul femeii li s-a alaturat. Acesta din urma l-a recunoscut imediat pe barbat si i-a spus: „Buna seara, domnule! Vad ca ati cunoscut-o deja pe sotia mea!”, dupa care s-a intors catre sotie, spunandu-i: „Este seful meu! Dumnealui conduce proiectul de 100 milioane de dolari pentru care lucrez”.

Femeia, socata de intorsatura lucrurilor, nu a mai putut raspunde nimic.

Barbatul, pe care l-a refuzat in trecut, a spus: „Ei bine, domnule Carter, trebuie sa plec. Am lucruri importante de rezolvat. A fost o incantare sa va vad astazi. Va doresc o zi buna!”.

Timp de un minut, femeia s-a uitat lung la barbatul care se departa incet.

Trecand peste socul initial, femeia isi intreaba sotul cu neincredere: „El este seful tau?”.

„Da, draga mea, este o persoana modesta cu o poveste trista. Se spune ca odata a iubit o femeie, insa ea l-a parasit fiindca pe atunci era doar un baiat sarac. Din aceasta cauza, a muncit din greu. Si fiindca este foarte inteligent, a avut parte de succesul pe care il merita. Acum este un multimiliardar care castiga milioane de dolari pe luna. Din nefericire insa, nu a putut trece peste acea lovitura sufleteasca. A iubit-o atat de mult pe femeia aceea, incat nu s-a casatorit nici pana astazi. Ce bine ca n-am dat si eu peste vreo scorpie cum a fost femeia aia!”

Morala acestei povesti: Viata este scurta si asemanatoare cu o oglinda – poti vedea doar ceea ce reflecta. Asa ca nu trebuie sa fim aroganti si mandri, uitandu-ne de sus la alte persoane din cauza conditiei lor sociale. Circumstantele se pot schimba precum vremea de afara.