Categorii
Știri

Mai multe posturi tv dispar curând.

Schimbări majore chiar la final de an. Grila Focus Sat va fi modificată, iar câteva posturi ar urma să dispară.

Motivul pentru care Prima TV și canalele Prima Sport vor fi eliminate din grila Focus Sat

Mai exact, conform informațiilor publicate de paginademedia.ro, televiziunea Prima, din grupul Clever Media, ar urma să nu mai poată fi găsită în rețeaua de televiziune prin satelit a celor de la Focus Sat începând cu luna ianuarie.

Și nu este singurul post de televiziune vizat. Potrivit sursei citate, și Prima Sport 1,2,3, 4, unde puteau fi urmărite unele dintre cele mai importante meciuri, dar și postul Agro ar urma să nu mai fie găsite în grila de programe.

În ceea ce privește motivele care au dus la o astfel de situație, paginademedia.ro scrie că, din păcate, cele două părți nu au prelungit contractul chiar la final de an.

Abonații Digi în schimb, Vodafone, sau a altor operatori de cablu nu trebuie să fie îngrijorați. Postul Prima Tv va putea fi urmărit în continuare.

Sursa citată mai amintește și de ultimele modificări făcute de același grup. Mai exact, sursa citată notează că mai multe posturi de televiziune care fac parte din grupul Clever Network au ajuns să facă schimb de licențe.

Este vorba despre Profit News, care devine Prima News, dar și Prima News care devine Profit News. La rândul său, Prima Comedy devine CinemaEst, în timp ce CinemaEst devina Prima Comedy

Modificările făcute de Clever Network la final de an

Deși modificările sunt destul de neobișnuite, se pare că pentru membrii CNA nu a fost o problemă. Aceștia au aprobat deja în urmă cu o săptămână toate aceste noi schimbări.