Categorii
Știri

DUBLĂ ELIMINARE LA ”SURVIVOR ROMÂNIA”! FAIMOŞII, „DECIMAŢI”

Noi schimbări au fost făcute în rândul concurenților din cadrul competiției ,,Survivor România 2023”. Două vedete din echipa Faimoșilor părăsesc Republica Dominicană și se întorc acasă.

Daniel Pavel, prezentatorul ,,Survivor”, a anunțat numele celor două persoane care au părăsit competiția. Este vorba despre Vica Blochina și Jorge. În timp ce pentru Vica părăsirea competiției a reprezentat o dorință destul de puternică, nu același lucru se poate spune și despre Jorge.

Vica Blochina și Jorge au fost eliminați din cadrul competiției ,,Survivor”
În timpul consiliului de eliminare de miercuri seara, Jorge a apărut în fața tuturor în cârje. Daniel Pavel a anunțat că eliminarea lui este din cauza unor motive mediacale

„Pentru a te recupera în condiții normale, Jorge, părăsești competiția Survivor România”, i-a spus Daniel Pavel, lui Jorge.

„În momentul ăsta, domnule Dan, nu ştiu dacă să râd sau să plâng. Frustrarea cea mai mare e că eu mi-am dorit cu adevărat să fiu aici. Am simţit din dimineaţa aia când mi s-a zis că o să-mi rup un deget”, a spus Jorge, după eliminarea din cadrul competiției sportive.

La rândul ei, și Vica Blochina a fost eliminată din competiție, însă nu pare să regrete acest lucru. Dimpotrivă, vedeta chiar s-a bucurat că pleacă din Republica Dominicană, considerând ,,Survivor” una dintre cele mai grele competiții din lume.

Vica Blochina, eliminată de la Survivor România 2023”. Sursă foto: Facebook
„Pentru mine această competiție a fost extrem de grea. Dacă aș fi rămas în continuare, pentru mine ar fi fost un calvar. M-am rugat la Dimnezeu azi ca Ada să rămână în competiție. Survivor este cea mai grea competiție din lume”, a spus Vica Blochina.