Categorii
Știri

Drama prin care a trecut Niculina Stoican: “M-a bătut cu furtunul”

Niculina Stoican a povestit drama prin care a trecut în copilărie. Interpreta de muzică populară nu a avut o viață ușoară și a fost agresată fizic de mama ei.

Toată lumea o știe pe Niculina Stoican, însă puțini sunt cei care îi cunosc povestea de viață și drama prin care a trecut. Interpreta de muzică populară a povestit ce i s-a întâmplat în copilărie.

Vedeta a crescut cu o mamă artistă și nu și-a cunoscut niciodată tatăl foarte bine. Acest lucru s-a întâmplat pentru că mama ei nu i-a permis să aibă o legătură cu el.

Drama prin care a trecut Niculina Stoican în copilărie

Niculina Stoican Stănescu, pe numele real, își amintește și acum bătăile de care a avut parte în copilărie. Interpreta recunoaște că nu era întotdeauna un copil tocmai cuminte, dar se gândește cu groază la acele clipe.

Cântăreața și sora ei au fost crescute de mama lor, care avea concerte prin toată țara, dar și de o bonă. Vedeta a mai spus că ea este cea care a crescut-o pe sora ei.

„Mama mea era în perioada respectiva o femeie extrem de ocupată. Avea concerte prin toată țara, era obosită. Își pierduse răbdarea, iar noi, eu și sora mea, pe care pot spune că am crescut-o, eram lăsate în grija unei bone.

Într-o zi, eu am încălcat una dintre reguli și am plecat din fața blocului, așa ca nu am auzit când mama m-a chemat în casă.

Rezultatul: m-a bătut cu furtunul de la mașina de spălat. O bătaie pe care, chiar dacă am încasat-o pe bună dreptate, nu am uitat-o nici până acum”, a mărturisit Niculina Stoican cu ceva timp în urmă

Niculina Stoican, despre tatăl ei

Artista de muzică populară a mai spus că niciodată nu a vorbit cu tatăl ei pentru că nu i se permitea acest lucru. Acesta nu a venit nici la nunta Niculinei, deși aceasta i-a trimis o invitație.

„Eu nu am vorbit niciodată cu el pentru că nu mi s-a dat voie. Este foarte dureros să mergi să îi duci scrisoare cu invitaţie la nuntă tatălui tău şi el să nu vrea nici măcar să te vadă.