Categorii
Știri

Doliu uriaș în televiziune! Toată lumea îl plânge

Doliu uriaș în televiziune! Un mare nume s-a stins din viață într-o țară străină. Este al treilea reprezentat mass-media care și-a pierdut viața în timpul Cupei Mondiale de Fotbal FIFA din Qatar. Iată despre cine este vorba.

Doliu în lumea televiziunii! Roger Pearce, directorul tehnic al postului de televiziune ITV, a decedat la vârsta de 65 de ani. Acesta și-a pierdut viața în Qatar, fiind al treilea reprezentant mass-media care a murit în timpul Cupei Mondiale de Fotbal FIFA din Qatar. Grant Wahl şi Khalid al-Misslam se numără printre jurnaliștii care și-au pierdut viața în timpul Cupei Mondiale de Fotbal FIFA din Qatar.

Roger Pearce a decedat în camera sa de hotel, la data de 21 noiembrie 2022, după meciul de fotbal dintre Statele Unite ale Americii și Ţara Galilor, scor 1-1, informează ziarul francez Le Figaro.

Roger Pearce a fost angajat timp de 43 de ani la ITV şi urma să se pensioneze pe data de 31 decembrie 2022. Mark Pougatch, prezentator postului ITV Sports, a anunțat luni, 12 decembrie 2022, decesul lui.

„Avem niște vești foarte groaznice de oferit de aici, în Qatar. Roger a fost o personalitate foarte cunoscută și respectată în domeniul televiziunii sportive. Pentru ITV, el a fost o parte esențială a planificării logistice și a livrării Cupelor Mondiale de Rugby, Cupelor Mondiale de Fotbal și Campionatelor Europene, printre alte evenimente sportive. A fost total angajat, profesionist, fermecător și foarte popular; va fi dor de atât de mulți oameni din afaceri și acasă. A avut întotdeauna un zâmbet pe buze și a lăsat un zâmbet pe buze”, a declarat, luni, Mark Pougatch, relatează Mayor Tunes Media.