Categorii
Știri

Doliu uriaș în lumea muzicală. Ce tragedie, a murit la doar 31 de ani

Un tânăr artist s-a stins recent din viață! Fanii acestuia au rămas fără cuvinte când au aflat anunțul tragic. Acesta a murit la doar 31 de ani. Cel din urmă era nepotul celui mai mare cantautor jamaican, muzician și chitarist care a reușit să dobândească faina și recunoștința la nivel internațional cu piese de: reggae, ska și rocksteady. Despre cine este vorba și ce detalii se cunosc despre evenimentul trist?

Doliu în lumea muzicii: artistul care a murit la 31 de ani
Joseph Marley, zis și Jo Mersa Marley, s-a stins din viață la doar 31 de ani. Acesta a fost nepotul renumitului Bob Marley și fiul lui Stephen Marley. Bărbatul ar fi fost găsit în mașina sa în dimineața zilei de 27 decembrie. Conform postului de radio caraibian WZPP Radio, cel din urmă era căsătorit și avea o fiică.

Cauza morții nu a fost dezvăluită, dar mai multe surse vorbesc de faptul că nepotul starului internațional ar fi avut astm. Prim-ministrul din Jamaica a subliniat că este profund întristat de vestea decesului artistului. Acesta a mai menționat și că moartea sa prematură este o mare pierdere ,,pentru următoarea generație de muzicieni.”

,,Pierderea unui copil este o lovitură devastatoare. O mare pierdere pentru următoarea generație”
„Sunt profund întristat de vestea morţii artistului Joseph Marley, fiul starului reggae Stephen Marley şi nepotul superstarului reggae Bob Marley”, a scris Andrew Holness, prim-ministrul din Jamaica, pe Twitter.

„Moartea sa prematură, la vârsta de 31 de ani, este o mare pierdere pentru următoarea generaţie de muzicieni”, a continuat el. ”Fie ca el să găsească odihnă veşnică în timp ce plângem pierderea lui…”.

,,Pierderea unui copil este o lovitură devastatoare pe care niciun părinte nu ar trebui să o înfrunte, condoleanțe lui Stephen și întregii familii. Aceasta este o veste cu adevărat tristă; Multă putere familiei Marley în acest moment”, a mai scris oficialul pe Twitter.