Categorii
Știri

Doliu la Chefi de Cuțite! A mai murit un bucătar celebru

România primește o nouă lovitură! Unul dintre cei mai cunoscuți bucătari din țară a plecat dintre noi în mod fulgerător. Era cunoscut pentru participarea la Chefi la Cuțite și preparatele sale originale cu care a reușit să uimească pe toată lumea.

A murit Iulian Juncănaru

Lumea bucătarilor este răpusă de durere, după ce unul dintre cei mai talentați și iubiți concurenți de la o emisiune de gătit a plecat dintre noi în mod fulgerător. Avea doar 39 de ani și toată viața înainte, dar soarta nu a fost deloc ușoară pentru el.

Medicul dentist Iulian Juncănaru, fost concurent al sezonului 8 de Chefi la cuțite, a murit la nici 40 de ani, lăsând în urmă o familie îndurerată și o mulțime de prieteni care îl plâng și nu îl vor uita. Clinica unde el a lucrat ca stomatolog , precum și apropiații au făcut anunțul trist.

„Am încercat să amânăm pe cât posibil publicarea acestui mesaj pentru că echipa noastră a fost puternic zguduită de vestea tristă. Date fiind circumstanțele, a trebuit să ne luăm rămas bun prematur de la unul dintre colegii noștri, doctorul Iulian Juncănaru.

Perioada petrecută de acesta la clinică a fost una marcată de zâmbete și energii pozitive, care ne-a ajutat să consolidăm și mai mult sentimentul de echipă, de familie. Amintirea pe care o purtăm cu noi mai departe este cea a unui om muncitor, sufletist, talentat și zâmbitor.”, au declarat colegii.
Din câte spun cunoscuții, a fost găsit fără suflare în locuință, probabil după un stop cardio-respirator. A fost foarte iubit și apreciat și își făcea meseria de stomatolog cu mare dăruire.

Tot mai multe pierderi în lumea gastronomiei

Vestea tristă a morții lui Iulian vine la doar două zile de când am aflat că ne-a părăsit și Gabriel Apostol, fost concurent Master Chef. În ultima vreme ne-au părăsit o mulțime de bucătari, care au apărut la TV la emisiuni celebre.

Stomatologul Iulian Juncănaru, artistul Nosfe, fostul viceprimar Vasile Rusu, bucătarul italian Lino Bucci, chef Liviu Chiorpec, marele bucătar Gheorghe Vătafu, judecătorul Gabriel Apostol, carismaticul Ramon Chicireanu, chef Sissoko Sidia sunt 9 concurenți de la “Chefi la cuțite” și “MasterChef” care acum nu mai sunt printre noi.