Categorii
Știri

Doliu în România! S-a stins din viaţă un personaj de legendă.

Momente triste pentru comunitatea motocicliștilor din România! Ede Sztupi, considerat cel mai vârstnic motociclist din țară, a decedat la vârsta de 74 de ani. Povestea sa de viață este incredibilă. A învățat să meargă pe motor de când era copil.

Vești triste pentru comunitatea motocicliștilor din România. Ede Sztupi, considerat cel mai vârstnic motociclist din țară, a decedat la vârsta de 74 de ani. Acesta s-a stins la locuința sa din Cugir, județul Alba.

Momente triste pentru comunitatea motocicliștilor din România

Anunțul decesului a fost făcut de Lupii Sigidavei Cugi, clubul local al motocicliștilor, în care Ede Sztupi era membru.

„Astăzi este o zi foarte tristă pentru noi…și poate pentru mulți motocicliști din România.

Din păcate Ede Stzupi nu mai este printre noi…am pierdut mai mult decât un membru Lupii Sigidavei Cugir MF, dar întreaga comunitate a pierdut un veteran al motocilismului. 6 decenii călare…un împătimit al mersului pe două roți si poate unul dintre cei mai iubiți.

În seara asta priveghiul va avea loc la Ede acasă, iar mâine seară la capelă la biserica Catolică de pe scăunel. Revenim cu mai multe informații legate de înmormântare…

Dumnezeu sa te odihneasca in pace! Ai fost si vei ramane mereu in sufletele noastre, un motocilist adevărat! RIDE IN PEACE Bătrâne!!!”, au transmis motocicliștii de la Lupii Sigidavei, pe pagina lor de Facebook.