Categorii
Știri

Doliu în lumea politică!

Doliu în lumea politică! A murit fostul ministru de la Interne şi Apărare, Mircea Duşa. La vârsta de 67 de ani, politicianul a pierdut lupta cu viața:

Anunțul tragic legat de moartea lui Mircea Dușa a fost făcut public pe pagina de Facebook a PSD Harghita:

„Cu regret, vă anunțăm că domnul ministru și fost președinte al PSD Harghita, Mircea Dușa, a trecut la cele veșnice în cursul acestei dimineți. Dumnezeu să-l odihnească în pace!”, au scris colegii social democratului.

Mulți alți colegi de breaslă au transmis mesaje emoționante de condoleanțe:

„Am aflat cu mare tristețe vestea dispariției în această dimineață a colegului nostru social-democrat Mircea Dușa. În toate demnitățile publice pe care le-a avut, fie că a fost vorba de ministru al Apărării, de Interne sau pentru Relația cu Parlamentul, prefect sau parlamentar, Mircea Dușa și-a făcut datoria cu onoare și respect pentru interesul public. Dumnezeu să-l odihnească în pace!”, a scris pe Facebook liderul PSD Marcel Ciolacu.

„Mircea Dusa! A fost un roman si un barbat adevarat, un prieten loial si un om politic valoros. Sunt mandru ca am fost impreuna in Echipa politica si guvernamentala care a facut multe lucruri bune pentru oameni. Dumnezeu sa il odihneasca”, a transmis și Victor Ponta.

„Astăzi, Mircea Dusa a decis să plece într-o lume mai buna…Am pierdut un prieten, un camarad de nadejde, un partener pe care am fost onorat sa il am alaturi si de la care am invatat enorm. Iti multumesc, Mircea, pentru tot! Dumnezeu sa te odihneasca in pace, prieten drag”, Mihai Fifor şi el fost ministru al Apărării.

Mircea Duşa suferea de cancer
Potrivit apropiaților, politicianul ducea o luptă crâncenă cu boala, acesta suferind de cancer, iar starea lui de sănătate s-a înrăutățit. Acesta și-a dat ultima suflare în locuința sa din județul Mureș.