Categorii
Știri

Doliu fără margini! A murit un actor de legendă. Toţi românii îl plâng chiar acum

Este doliu imens în lumea filmului. Un celebru actor s-a stins din viață pe 17 martie, la vârsta de 60 de ani. Medicii au stabilit și cauza decesului. Iată despre cine este vorba.

Actorul Lance Reddick a murit subit, vineri dimineața, pe 17 martie, din cauze naturale, a anunțat reprezentantul său, Mia Hansen, într-un comunicat de presă. Reddick a jucat rolul oficialului de poliție Cedric Daniels în „The Wire”.

Într-o postare făcută pe Twitter, Wendell Pierce, co-starul său din „The Wire”, a numit decesul lui Reddick o „mare durere pentru familia noastră artistică”. Lance Reddick era în mijlocul unui turneu de promovare pentru John Wick: Chapter 4, cu Keanu Reeves în rol principal.

Trupul neînsuflețit al actorului a fost găsit pe 17 martie, în locuința sa din Studio City, California, a anunțat site-ul Tmz. Reddick promovase recent „John Wick 4”, ultimul episod al francizei lui Keanu Reeves, în care l-a interpretat pe Charon, portarul hotelului Continental Hotel, un centru al crimei subterane din New York.