Categorii
Știri

Doi tineri dornici de o aventură fierbinte au sfârșit sechestrați, chinuiți și batjocoriți, într-un apartament din Târgovişte

Visau o aventură fierbinte, dar s-au trezit într-o realitate cruntă. Vorbim despre doi tineri de 19 şi 20 de ani din Dâmboviţa, care au vrut să agaţe o domnişoară pentru a le satisface poftele.

VEZI VIDEO MAI JOS

Numai că, în cele din urmă, ei au fost „cei agăţaţi”. Au fost sechestraţi, umiliţi şi filmaţi într-un apartament din Târgovişte, după care au fost şantajaţi cu imaginile.

Tânărul de 19 ani a crezut că a dat lovitura. Şi-a luat şi un prieten de 20 de ani, gândind că unde-s doi, puterea creşte. Când au ajuns însă la apartamentul fetei, au avut parte de o surpriză neplăcută.

Tinerii au fost supuși la chinuri groaznice

În loc de o primire fierbinte, au primit un duş rece. După ce au fost au fost ademeniţi în apartamentul adorescentei, tinerii au fost supuşi la chinuri groaznice.

Victimă: Ne-au luat. Ne-au dat cu spray în ochi. Bâte, picioare, pumni până sus. M-a legat de mâini la spate, de picioare. M-a bătut. M-a ameninţat cu cuţiul la gât. Ne-au înjosit. Ne scuipau. Ne spuneau să le dăm bani.

În tot acest timp, agresorii i-au filmat pe cei doi băieţi.

Victimă: Ne spuneau să le dăm bani. Să sunăm pe părinţi, pe surori, um membru al familiei.

Agresorii au fost reținuți

După ore întregi de chin, unul dintre băieţi a reuşit să scape şi s-a dus glonţ la Poliţie.

Ana Maria Liță – purtător de cuvânt IPJ Dâmbovița: Imediat după sesizare, polițiștii au descins la locuința indicată de partea vătămată, unde au identificat cea de-a doua victimă, tânărul de 19 ani și doi dintre bănuiți.

În cele din urmă, toţi cei cinci agresori au fost reţinuţi. Ei s-au ales cu dosare penale pentru lipsire de libertate, șantaj şi furt.