Categorii
Știri

Din păcate, o veste tristă … Este vorba despre Mitică Popescu

Mitică Popescu, unul dintre cei mai cunoscuți actori ai țării noastre, trece prin clipe de groază în acest moment. Bărbatul în vârstă de 86 de ani a ajuns de urgență la spital, din cauza unor probleme grave de sănătate, care de ceva timp s-ar fi aglomerat. Medicii au oferit primele informații despre starea lui de sănătate.

Mitică Popescu are probleme cu inima
Mitică este unul dintre marii actori ai României. Ajuns la vârsta de 86 de ani, problemele de sănătate au început și ele să-și facă simțită prezența. Situația s-a complicat și celebrul actor a ajuns de urgență la spital. Cadrele medicale au confirmat internarea acestuia, dar nu au dat prea multe detalii despre starea acestuia.

Purtătorul de cuvânt al spitalului a confirmat că marele actor este la secția de Cardiologie a spitalului, ceea ce înseamnă că actorul are ceva probleme cu inima. Totuși, Mitică nu vrea să i se facă publice informațiile despre starea lui de sănătate și s anunțat deja că vrea intimitate în acest sens. Totuși, actorul este conștient, cooperează cu medicii și răspunde deja la tratament.

“Este internat de ieri (duminică – N.R.), dar și-a exprimat dorința de a nu se da informații suplimentare despre starea sa de sănătate. Cert este că este în stare stabilă, cooperant și conștient”, a declarat, pentru Gândul, medicul Bogdan Opriţa, purtătorul de cuvânt al Spitalului de Urgenţă Floreasca.