Categorii
Știri

De ce i-ar fi omorât criminalul de la Bran pe Nicu și Alexandra: “Avea proces deschis cu el”

Nicu și Alexandra, doi tineri care formau un cuplu fericit, au sfârșit în mod tragic, în noaptea de duminică spre luni, la Bran. De ce i-ar fi omorât criminalul pe cei doi.

Nicu (38 de ani), pompier la SMURD și soția sa, Alexandra (32 de ani), asistentă la Spitalul de Pediatrie din Braşov, au fost uciși în comuna Bran din județul Brașov.

O palmă de pământ, motivul pentru care criminalul de la Bran i-a omorât pe Nicu și Alexandra

Cei doi tineri formau un cuplu extrem de fericit. Erau realizați în viață, aveau o locuință și locuri de muncă unde puneau foarte multă pasiune.

Din nefericire, viața lor s-a sfârșit în mod tragic. Eu au fost uciși, în noaptea de duminică spre luni. Trupurile lor neînsuflețite au fost descoperite de rudele bărbatului, alertate de colegii acestuia care au anunțat că nu s-a prezentat la serviciu.

Ancheta din acest caz scoate la iveală detalii terifiante. Cei doi tineri ar fi fost uciși cu un topor, de un verișor al lui Nicu.

În noaptea de duminică spre luni, ruda victimei, care era vecin cu acest cuplu, s-a înarmat cu un cuţit şi cu un topor și a intrat peste ei în casă.

A spart uşa şi i-a lăsat într-o baltă de sânge. Nicu și Alexandra au fost găsiți de o rudă. Aceasta a fost alertată de colegii lui Nicu, care au intrat în panică pentru că tânărul nu se prezentase luni dimineață la muncă.

Motivul acestei duble crime ar fi o bucată de pământ. Cele mai noi informații spun că Nicu Pepene era într-un conflict mai vechi cu cel bănuit acum de crimă.

Victima și principalul suspect sunt veri primari și vecini. În ultimii ani, ei se judecau pentru stabilirea hotarului între gospodăriile lor.

Imediat, rudele s-au gândit că acesta ar putea fi motivul gestului extrem. ”A avut altercaţii cu vecinul (n.r. verișorul), acu’ ceva timp, avea proces deschis cu el. Pe streaşina casei, hotarul”, a spus Ligia Pepene, cumnata victimelor, cea care le-a găsit luni dimineață într-o baltă de sânge, scrie ObservatorNews.

Principalul suspect în cazul dublei crime din Bran a fost reţinut luni seară pentru 24 de ore. Bărbatul este acuzat de omor calificat şi violare de domiciliu.