Categorii
Știri

DE CE A MURIT, DE FAPT, MITICĂ POPESCU. CARE ESTE CAUZA MORȚII

O veste tristă a lovit în această după-amiază lumea teatrului și a filmului românesc. Mitică Popescu s-a stins din viață la numai o lună după ce a împlinit frumoasa vârstă de 86 de ani. Iată care a fost cauza principală ce a dus la un asemenea sfârșit tragic.

Din păcate, de azi lumea artistică este mai săracă, deoarece unul dintre cei mai iubiți actori români a murit. Vestea i-a lovit pe toți cei care l-au cunoscut pe Mitică Popescu, dar și pe cei care l-au apreciat pentru aparițiile sale de-a dreptul senzaționale de-a lungul anilor.

Din ce cauză a murit Mitică Popescu
Actorul a murit în această după-amiază sub ochii neputincioși ai medicilor care au încercat să îl salveze. Se știa de mai bine de două săptămâni că acesta a fost internat la Spitalul Elias din Capitală din cauza unor probleme cardiace care îi puneau viața în pericol.

„Este internat de ieri, dar și-a exprimat dorința de a nu se da informații suplimentare despre starea sa de sănătate. Cert este că este în stare stabilă, cooperant și conștient”, a declarat la momentul respectiv, pentru Gândul, medicul Bogdan Opriţa, purtătorul de cuvânt al Spitalului de Urgenţă Floreasca.

În ultima vreme, însă, starea de sănătate a lui Mitică Popescu s-a deteriorat foarte tare, motiv pentru care a fost dus de urgență la Institutul de Cardiologie Fundeni, unde i-ar fi fost montate stenturi la inimă chiar în ziua de Revelion, potrivit informațiilor publicate de retetesivedete.ro.

După operația pe care a suferit-o, actorul a fost transportat înapoi la Spitalul Elias, unde doctorii l-au ținut sub observație În această după-amiază, în jurul orei 17:15, actorul a făcut un stop cardiac și deși medicii au încercat să îl resusciteze, nu au reușit. Astfel, bărbatul și-a dat ultima suflare pe un pat de spital, departe de oamenii care l-au iubit și apreciat de-a lungul anilor.