Categorii
Știri

Cursa București – Viena, suspendată de Wizz Air. Când intră în vigoare măsura operatorului aerian

Wizz Air anunță că suspendă mai multe zboruri spre și dinspre România. Cursa București – Viena va fi și ea anulată începând cu primăvara anului viitor.

Începând cu primăvara și vara anului 2023, compania Wizz Air va suspenda mai multe zboruri către și dinspre România.

Wizz Air anunță suspendarea mai multor zboruri din 2023. Printre acestea, cursa București – Viena

În toamna acestui an, compania aeriană maghiară Wizz Air anunța că, în contextul crizei de la Blue Air, vine în sprijinul călătorilor români.

În septembrie, operatorul suplimenta frecvența zborurilor pe mai mult de 30 de rute existente din orașele Cluj, Sibiu, Iași și Bacău. Tot atunci, Wizz Air aducea încă 5 avioane în baza de la București. Numărul total al avioanelor ajungea astfel la 17.

Între timp, aceeași companie vine cu un anunț destul de neplăcut pentru o parte dintre călătorii din România. Vor fi afectați românii din trei mari orașe ale țării: Capitala București, Cluj-Napoca și Sibiu.

În această săptămână, Wizz Air a luat decizia de a suspenda patru rute care erau planificate pentru anul 2023 spre și dinspre România, notează site-ul BoardingPass.ro.

Cea mai importantă cursă suspendată va fi cea de pe ruta București – Viena. Operată în prezent de trei ori pe săptămână, aceasta va fi suspendată din data de 24 martie 2023.