Categorii
Știri

Cum s-a răzbunat Antal din Șimleul Silvaniei pe ginerele său, după ce a aflat că are o relație cu ambele lui fiice

Poveste românului care și-a ucis ginerele pe străzile din Paris a îngrozit o întreagă comunitate. Care este motivul pentru care Antal din Șimleul Silvaniei a ales să se răzbune în stil mafiot, dar și ce pedeapsă a primit pentru faptele sale.

Povestea halucinantă a avut loc în anul 2020, iar cazul românului a umplut paginile ziarelor din occident. Antal și-a proprus să-și răzbune cele două fiice care au avut o relație cu același bărbat.

Orbit de furie, bărbatul și-a înjunghiat ginerele chiar în timpul zilei, pe o stradă din Paris. În vârstă de 67 de ani, românul riscă să petreacă 30 în spatele gratiilor.

Antal Balogh a susținut în fața judecătorilor faptul că a încercat să-și salveze fiicele de bărbat. Se pare că ginerele lui era un traficant de droguri periculos, motiv pentru care se temea pentru siguranța celor două fete.

Antal Balogh și-a înjunghiat ginerele pe o stradă din Paris

Procesul a început abia marți, 24 ianuarie 2023, la Tribunalul din Paris, chiar dacă românul a săvârșit crima în data de 24 iunie 2020.

„Mi-a fost teamă că o va ucide și mi-am spus că mi-ar părea rău dacă nu mă duc. Mi-am spus că pot să-l rănesc în picior și să-mi iau fiica. Nu-mi amintesc cum l-am înjunghiat”, a declarat la interogatoriu Antal Balogh, potrivit actu.fr.

Sătul să-și vadă fiica alături de un individ periculos, așa cum îl considera el, românul a ales să-și facă dreptate singur. Ziua în amiaza mare, bărbatul s-a deghizat cu mască de protecție, șapcă și a plecat în căutarea soțului fiicei sale.

În cele din urmă, ginerele românului a fost luat prin surprindere de către socrul lui, care l-a atacat și l-a înjunghiat în gât. Să fie sigur că soțul fiicei sale știe cine i-a luat viața, românul și-a dat ochelarii jos și și-a arătat chipul. Scena a avut loc înainte cu doar câteva clipe ca tânărul să cadă inconștient: „Uite-te cine sunt. Uită-te la mine, idiotule”, spune individul mascat, înainte de a fugi la locul crimei.

În tot acest timp, fiica bărbatului a privit toată scena, iar în cele din urmă a decis să-și abandoneze soțul și a plecat cu tatăl ei. Românul este anchetat pentru ucidere ginerelui său, urmând ca Tribunalul din Paris să decidă ce pedeapsă i se cuvine.