Categorii
Știri

Cum l-a pus Anamaria Prodan „la respect” pe Dani Mocanu

Cum l-a pus Anamaria Prodan „la respect” pe Dani Mocanu? Reacția neașteptată a impresarei în timp ce asculta melodia manelistului: „Are 3 milioane de euro doar pe mâna stângă”

Aceste declarații au ajuns și la urechile celebrei impresare, care l-a lăudat pe manelist pentru strategia lui de promovare.

Dani Mocanu a postat recent un videoclip pe contul său de Tik Tok, în care Anamaria Prodan se află în avion alături de mai

mulți prieteni, printre care și Cătălin Botezatu. Sexy impresara s-a filmat în timp ce asculta una dintre piesele manelistului și urmărea clipul melodiei pe telefon.

Anamaria Prodan a arătat spre cameră ceasurile de lux pe care le acea la mână, cât și brățările. Bijuteriile pe care vedeta le

purta aveau o valorea mult mai mare decât banii pe care Dani Mocanu îi număra în clipul piesei.

„De câte ori să vă mai spun? Valoarea la valoare trage”, scris Dani Mocanu în descrierea videoclipului în care apare Anamaria Prodan.

În secțiunea de comentarii, internauții nu au putut să nu comenteze despre valorea ceasurilor și bijuteriile purtate de Anamaria Prodanîn videoclip.

„Ne poartă casele la mână”, „Are pe mână 10 cartiere rezidențiale”, „Ana are 3 milioane de euro doar pe mâna stângă”, „Poartă un oraș pe mână”, sunt câteva dintre reacțiile internauților.

Cum a răspuns Anamaria Prodan „avansurilor” făcute de Dani Mocanu
Anamaria Prodan a dezvăluit că și-a întrebat fiul cine

este Dani Mocanu și a aflat că e „numărul unu din România” și că îl felicită pentru modul în care se promovează.

„Chiar l-am întrebat pe Bebe cine este, câte vizualizări are! Și mi-a zis Bebe că este de departe numărul unu din România! Bravo lui!

O zic clar, totuși, ceea ce face este business, dar lumea nu înțelege. Dani Mocanu face declarații Anamariei Prodan? NU! El își face business-ul

și câștigă milioane! Trebuie să îmi dea 10% că sunt manager

(râde, n. red.)! Iar eu îl felicit și îi doresc la mai mare!”, a declarat Prodan pentru Fanatik. scrie kanald.ro