Categorii
Știri

Cum arată noua casă a Biancăi Drăgușanu. Imagini cu vedeta din locuința de lux

Cum arată noua casă a Biancăi Drăgușanu. Blondina și-a cumpărat un nou apartament de lux. Bianca le-a arătat fanilor din mediul online noua achiziție. Fosta soție a lui Alex Bodi le-a arătat internauțișlor imagini cu locuința de-a dreptul spectaculoasă.

Cum arată noua casă a Biancăi Drăgușanu. Imagini cu vedeta din locuința de lux

Cum arată noua casă a Biancăi Drăgușanu. Este una dintre cele mai controversate vedete din showbiz-ul românesc. Bianca Drăgușanu se poate declara o femeie împlinită, mai ales pe plan profesional.

Vedeta în vârstă de 38 de ani îi ține la curent pe internauți cu tot ce se întâmplă nou în viața lor.

Recent, Bianca s-a întors din vacanța din Dubai, dar le-a arătat fanilor din mediul online cum se răsfață în țara bogătașilor. După ce i-a cumpărat fiicei sale un câine Pomeranian, diva a dezvăluit că și-a cumpărat un nou apartament. Bianca Drăgușanu și-a achiziționat o locuință de lux, oferind câteva imagini de senzație cu imobilul.

Locuința este decorată cu oglinzi, canapele de piele și tablouri unice. Vedeta a mărturisit că nu și-a decorat singură locuința, ci cu ajutorul a două persoane dragi ei. „Noi mergem la shopping acum, pentru că la ora 18:00 facem o mini-petrecere acasă. Avem nevoie de furculițe pe bogăție, cu auriu, de aia de pus lumânările pe bogăție.

Ea este sora mea și ea este sora mea dintr-o altă viață și mergem la shopping”, a spus Bianca Drăgușanu la InstaStory.