Categorii
Știri

Cum arata, de fapt, sotia lui Constantin Enceanu

Contantin Enceanu este unul dintre cei mai apreciati cantareti de muzica populara din Romania.

Pe cat de cunoscut este el, pe atat de discreta este sotia lui, Angelica Enceanu, alaturi de care este casatorit de 36 de ani. In acest articol va prezentam detalii mai putin stiute din viata interpretului de muzica populara.

Constantin Enceanu si Angelica sunt impreuna de 36 de ani si au impreuna o familie frumoasa. Cei doi s-au cunoscut la locul de munca: lucrau la Inteprinderea de Transformatoare si Motoare Electrice Filiasi.

Cel care s-a indragostit nebuneste a fost Constantin Enceanu, care a fost hotarat sa o cuceareasca. La doar cateva luni dupa ce au inceput sa iasa impreuna, cei doi au plecat intr-o vacanta si atunci artistul i-a spus Angelei ca doreste sa se casatoreasca cu ea.

La doar sapte luni dupa ce s-au cunoscut, Constantin Enceanu a mers la parintii ei si a cerut-o, iar doua luni mai tarziu au stabilit data nuntii.

Cei doi s-au casatorit civil in anul 1985, la Filiasi, iar un an mai tarziu s-au cununat religios in Visina-Olt, satul natal al artistului. La putin timp a venit pe lume si fiica lor, care le-a daruit doi nepoti.

Solistul a marturisit ca au existat probleme de cuplu, dar au luptat din rasputeri sa le depaseasca. „Tinerii în ziua de astăzi nu mai au răbdare. Nu am spus niciodată „gata” în mariaj. Ne-am certat, ca orice om. Dar niciodată nu am spus că am terminat-o soției mele.

Dacă aș fi zis-o înseamnă că m-aș fi gândit, dar nu am făcut-o niciodată. Lucrurile astea grave nu trebuie spuse decât atunci când simți că ruptura va exista sigur. Sunt drăgăstos cu persoanele de lângă mine, așa am fost dintotdeauna.