Categorii
Știri

Cum arată bărbatul care a consumat zilnic alcool, timp de 30 de ani! Medicii au rămas fără cuvinte

Nu mai este un secret pentru nimeni faptul că alcoolul, consumat în cantități mari, are efecte devastatoare asupra organismului. Cazul unui bărbat din China vine să confirme acest lucru, iar imaginile cu el sunt unele de-a dreptul șocante. Tan a consumat vin de orez timp de treizeci de ani, zilnic, iar acum se luptă pentru supraviețuire, după ce corpul i-a fost invadat de tumori.

Tan a consumat alcool zilnic, timp de 30 de ani, iar acum se luptă pentru propria viață

Tan, un bărbat din orașul Ziangyang din provincia Hunan, a reușit să-i uimească pe medici atunci când a trecut pragul cabinetului. El le-a spus că a început să consume vin de orez încă de la vârsta de 13 ani, iar după ce a împlinit vârsta de 40 de ani, paharul cu vin a devenit un obicei zilnic la care nu a mai putut renunța. Astfel, el a fost diagnosticat cu boala Madelung, caracterizată de apariția unor tumori din grăsime, localizate în zona gâtului și a umerilor.

Boala afectează preponderent bărbații și este strâns legată de consumul de alcool, conform medicilor. Organismul devine slăbit și nu mai are puterea necesară de a procesa grăsimile, acestea ajungând să se acumuleze în regiunea cervicală. Tumorile nu sunt unele canceroase, însă pot îngreuna mișcarea și respirația.