Categorii
Știri

Cum arata acum fiul lui Gigi Becali! Marian Ursea are 21 de ani si s-a angajat

In anul 2012, Gigi Becali a facut o tara intreaga sa planga! Afaceristul a sarit atunci in ajutorul unui copil orfan, caruia i-a construit o casa!

Este vorba despre Marian Ursea, care avea atunci 12 ani! In prezent este un barbat in toata firea si are o cariera de succes in muzica populara!

Toata lumea stie ca Gigi Becali a ajutat foarte multi oameni nevoiasi din Romania, dar povestea lui Marian Ursea a impresionat in anul 2012 o tara intreaga!

Atunci, Marian avea 12 ani si era crescut doar de bunica, intr-un bordei saracacios, dupa ce tatal lui a murit si a fost parasit de mama.

Impresionat de povestea sa, Gigi Becali i-a cumparat o casa in vloare de 17.000 de euro la zece metri de bordeiul in care a copilarit, i-a daruit o suma importanta de bani si a angajat o lacalnica sa aiba grija de el si de bunica acestuia.

De acum, eu sunt tatal tau, si nu o sa-ti lipseasca nimic”, i-a promis atunci Gigi Becali.
Cu ajutorul dansului am ajuns la liceu si o sa am o meserie. A fost tot timpul langa mine, ma gandesc mereu la el, ii multumesc din suflet pentru ajutor”, spunea Marian Ursea in urma cu mai multi ani.

Marian Ursea are 21 de ani, iar acum este barbat in toata regula. In plus, este cantaret de muzica populara. “Este visul meu sa cant muzica populara si cu ajutorul unor oameni dragi din viata mea simt ca il voi vedea implinit. Deja am cantat in cateva spectacole si voi munci mult sa ajung undeva sus”, spunea Marian Ursea, iar intre timp a reusit sa inregistreze cateva piese si le-a incarcat pe contul sau de YouTube.