Categorii
Știri

Cum a reușit o româncă să primească bani pentru șapte înmormântări de la un italian. Femeia l-a convins să-i dea 132.000 de euro

Un alt străin a căzut în plasa unei escroace din România! De data aceasta este vorba despre un italian care a fost păcălit de o româncă și a rămas fără 132.000 de euro, după ce a crezut minciunile femeii. Cazul a fost prezentat într-un reportaj amplu pe canalul italian de televiziune Italia 1. Șarlatana l-a convins pe bărbat că are nevoie de bani pentru șapte înmormântări.

Fabrizio Cesini, un italian de 60 de ani, i-a trimis Ancuței Balagiu suma de 132.000 de euro, după ce românca l-a sedus și l-a convins că are nevoie de bani pentru șapte înmormântări. În realitate, femeia de 40 de ani juca toți banii la păcănele.

Italianul este un antreprenor din Montelupone (Macerata), iar în 2019 a început să vorbească în mediul online cu românca. Ancuța i-a spus că este singură, dar căsătorită în acte, și cei doi au început o relație la distanță, cu promisiunea că ea va merge în Italia și se va angaja în compania lui. Nu a trecut mult timp și românca a început să-i ceară bani, inventând nu mai puțin de șapte înmormântări ale unor rude care ar fi murit.

Româncă a reușit să convingă pe italian să-i trimită bani pentru șapte înmormântări

Realizatorul reportajului, Luigi Pelazza, l-a adus în România pe Fabrizio, iar adevărul a ieșit la iveală. Pusă la zid, Ancuța a susținut că a jucat toți cei 132.000 de euro la păcănele.

Inițial, femeia a cerut sume mici, pretinzând că nu are bani să plece din România, nici să divorțeze. Apoi, i-a spus că i-a murit tatăl, acesta i-a trimis bani pentru înmormântare, iar ea l-a convins cu o poză de la presupusa înmormântare în care apărea o coroană pe care era scris numele Fabrizio.

Femeia a inventat șapte decese

La scurt timp, Ancuța a pretins că i-a murit bunica, apoi mama, iar când italianul a devenit suspicios, i-a zis că are o casă și garantează cu ea. În numai șase luni după ce a cunoscut-o, Fabrizio i-a trimis 35.000 de euro, dar și cadouri, biciclete, bani pentru renovarea casei, pentru lemne că a venit iarna, pentru repararea mașinii care fusese avariată într-un accident.

Pentru a scoate și mai mulți bani de la italian, românca a început să dea frâu liber imaginației și a început să implice alte persoane. După ce îi făcea cunoștință și îi vorbea despre ele, acaesta inventa că au murit și îl convingea pe bărbat prin diverse moduri. La un moment dat, Fabrizio a primit un telefon de la cineva care s-a prezentat ca fiind directorul spitalului în care a au murit o mamă și băiatul ei, pe care îi cunoscuse anterior.

Cum a prins-o bărbatul

După ce șirul de decese a ajuns să fie mult prea mare, italianul a vorbit cu reporterul de la Mediaset, iar acesta a trimis în România un investigator privat. Apoi l-a adus și pe bărbatul păcălit, care credea că e proprietarul unei case și al unui teren la Sânpetru Mare.

Echipa de la Mediaset și Fabrizio au găsit-o pe Ancuța într-un bar din comună, juca la păcănele. Aceasta a recunoscut plângând toată escrocheria și a amenințat că se sinucide dacă italianul nu o angajează ca să-i poată plăti suma pe care i-a luat-o. Și după acest moment, femeia a mai încercat să-l păcălească încă o dată pe antreprenor.