Categorii
Știri

Cum a reacționat Gabi atunci când a aflat că nu e finalist Chefi la cuțite

Sezonul 10 Chefi la cuțite și-a ales finaliștii! Telespectatorii au așteptat cu nerăbdare să vadă ce concurenți merg direct în Marea Finala a show-ului culinar. Iată cine sunt cei trei bucătari care au trecut în etapa finală a emisiunii.

Sezonul 10 Chefi la cuțite a fost unul plin de surprize, momente frumoase, emoționante și tensionate pentru concurenți, chefi și telespectatori. Publicul a trăit alături de echipe fiecare situație dificilă, dar și fiecare bucurie la care au luat parte acestea.

Competiția a fost una aprigă, iar probele semifinalei au pus mare presiune pe concurenți. Aceștia au fost nevoiți să își depășească limitele și să gătească spectaculos pentru a rămâne în Marea Finală a show-ului culinar.

Din cei 9 semifinaliști doar 3 au reușit să treacă în etapa finala a concursului. Așa cum a obișnuit telespectatorii, Gina Pistol a fost cea care i-a numit pe finaliștii sezonului 10 Chefi la cuțite.

Ce concurenți merg în Marea Finală a sezonului 10 Chefi la cuțite

Emoțiile s-au simțit la cote maxime în platoul emisiunii. Concurenții au așteptat cu nerăbdare verdictul chefilor și al degustătorilor pentru a afla cine sunt cei trei finaliști care vor intra în Marea Finală a sezonului 10 Chefi la cuțite, unde se vor confrunta pentru premiul în valoare de 30.000 de euro.

„Tremur tot!”, a spus chef Cătălin Scărlătescu.

„Toate cele trei echipe vor fi reprezentate în finală”, a anunțat Gina Pistol.

Iată cine sunt cei trei concurenți care au mers în etapa finală a competiției.

  1. Adrian Stroe
    Adrian Stroe, cuțitul de aur din echipa lui chef Cătălin Scărlătescu, este primul finalist al sezonului 10 Chefi la cuțite. Concurentul s-a bucurat extrem de mult atunci când și-a auzit numele rostit de Gina Pistol.

„Sunt rupt de obosit. M-am dus direct să-i mulțumesc lui chef”, a spus Adrian Stroe.

  1. Raluca Todea
    Raluca Todea, concurenta din echipa lui chef Florin Dumitrescu, este a doua finalistă a sezonului 10 Chefi la cuțite. Aceasta va reprezenta echipa aurului roz în Marea Finală a show-ului culinar de pe 1 decembrie 2022.

„Doamne, nu pot să cred așa ceva! Incredibil! Ce mă bucur. Deci mi s-a făcut rău, nu m-am așteptat”, a mărturisit concurenta.

Concurenților nu le-a venit să creadă că Raluca Todea se numără printre finaliștii acestui sezon.

  1. Florica Boboi
    Florica Boboi, concurenta din echipa lui chef Sorin Bontea, a fost desemnată ultima finalistă a sezonului 10 Chefi la cuțite. Aceasta nu s-a așteptat nici măcar o secundă, motiv pentru care vestea Ginei Pistol a luat-o prin surprindere.

Camerele de supraveghere au filmat-o în timp ce se prăbușea pe podea de la emoții. Mai mult decât atât, concurenta a izbucnit în lacrimi.

„M-am bucurat. Sincer, nu mă așteptam”, a spus chef Sorin Bontea.

„Nu îmi vine să cred!”, a spus Florica Baboi.

Tot ce trebuie să știi despre sezonul 10 Chefi la cuțite
Telespectatorii au avut parte de o formulă unică în sezonul 10 Chefi la cuțite deoarece este pentru prima oară când show-ul culinar are două prezentatoare, Gina Pistol și Irina Fodor.

Irina Fodor a prezentat primele ediții ale emisiunii, iar Gina a revenit în edițiile ulterioare, însoțindu-i pe concurenți și jurați până în finală. Printre noutățile care fac competiția și mai savuroasă se numără și decorurile schimbate în toate zonele de desfășurare, dar și jocurile din culise, care acum devin adevărate întreceri cu o miză foarte importantă pentru jurați.

Totodată, fiind vorba despre sezonul care sărbătorește un deceniu de succes al celor trei Chefi, invitații speciali nu vor lipsi – vizita lui Martin Jordan, sosia lui Gordon Ramsay a fost doar unul dintre cele mai așteptate momente ale acestui sezon.