Categorii
Știri

CUM A APĂRUT ÎMBRĂCATĂ IRINA TĂNASE LA ÎNTÂLNIREA SECRETĂ CU PROCURORII DNA

Irina Tănase ea avut o vizită surprinzătoare și scurtă la DNA în dimineața zilei de vineri, 21 ianuarie. Fosta iubită a lui Liviu Dragnea a mers la sediu pentru o discuție cu procurorii. Tânăra blondină nu a vrut să epateze, se pare, cu genți Hermès și haine de firmă.

Irina Tănase și-a lăsat, așadar, geanta în mașină și a coborât discret, îmbrăcată ca… un om de rând, extrem de simplu și decent. Dacă luam fiecare obiect vestimentar în parte și tragem linie, fosta iubită a politicianului Liviu Dragnea este îmbrăcată de maximum 900 de lei. De pildă, pantofii sport purtați, marca Nike costă între 250-300 de lei, blugii marca Zara costă 150 de lei, maleta Zara 100 de lei, sacoul tot Zara, care costă 350 de lei. Se pare că Irina nu a vrut să le atragă deloc atenția procurorilor de la Anticorupție, căci, până și telefonul din mâna ei este dintr-o generație veche, Iphone 11 Pro MAX.

Irina Tănase a rămas în sediul DNA timp de 24 de minute. La momentul sosirii, din mașina în care se afla Irina Tănase a coborât o femeie – posibil avocata Irinei -, apoi mașina a înconjurat încă o dată clădirea și abia apoi a coborât și (ex)iubita lui Liviu Dragnea, potrivit Gândul.ro.

Irina Tănase a refuzat să dea vreo declarație și să ofere explicații, atât înainte de intrarea în sediul DNA, cât și la plecare, urcând în mașină alături de avocata care a însoțit-o. Deocamdată, rămâne încă un mister motivul pentru care Irina Tănase a fost invitată la sediul DNA.

Sursele GÂNDUL spun că legătura dintre Irina Tănase și Liviu Dragnea – considerată de domeniul trecutului – ar cunoaște ”un nou început” după ce aceștia ar fi reluat relația chiar înainte de Anul Nou.