Categorii
Știri

Cu ce s-a ales fost soție a lui Petrică Mîțu Stoian după divorț. Ce pretenție a avut

Petrică Mîțu Stoian a trăit o frumoasă poveste deiubire timp de 16 ani, care a luat sfârșit în 2012. Soția sa a avut o singură pretenție la divorț, iar artistul i-a îndeplinit dorința. Despre ce este vorba.

Ce i-a lăsat Petrică Mîțu Stoian fostei soții

Mihaela Carmen i-a fost alături artistului timp de 16 ani. Cei doi au divorțat deoarece se detașase încet, încet unul de celălalt și au decis că e mai bine să o ia pe drumuri separate. Soția lui Petrică Mîțu Stoian a avut o singură pretenție la divorț și anume să poată păstra numele de familie al artistului. Fosta sa soție nu s-a mai căsătorit după divorțul de artist, iar în ziua cea tristă a înmormântării i-a fost la căpătâi.

„Eu şi Carmen am hotărât de comun acord să ne separăm. Nu am vrut să batem toba pe tema asta. Am intentat acţiunea de divorţ în decembrie anul trecut şi am avut termen pe 18 ianuarie. Făcând naveta 200 de kilometri pe zi, ce luam pe mere, dădeam pe pere, nu merita.

Aşa că am decis să îmi iau casă în Craiova. Din cauza depărtării relaţiile noastre s-au răcit, aşa că am decis să divorţăm. Nu ne-am certat, nu a existat niciun scandal. Ne-am despărţit ca nişte oameni civilizaţi.”, a declarat Petrică Mîțu Stoian în urmă cu ceva timp.

Ce a declarat un apropiat despre divorț

O sursă apropiată artistului susținea la acea vreme că nu doar distanța a fost factorul divorțului, ci și neînțelegerile care erau la tot pasul. Acesta a mai precizat că artistul i-a lăsat la divorț și un apartament soției. Un detaliu intersat pe care l-a declarat sursa la acea vreme este că artistul nu era atât de bun prieten cu Niculina Stoican, iar prietenia sa cu artista era una de fațadă pe scenă.

”Adevărul e că nu doar mutarea de la Târgu Jiu la Craiova a cauzat despărțirea lui Petrică de nevasta lui. În realitate, nu se prea mai înțelegeau și au fost tot felul de discuții. Fiecare era cu viața lui, și asta de multă vreme. El a spus că soția nu i-a cerut nimic la divorț, dar nu a spus că i-a oferit un apartament.

El, oricum, nu mai avea nevoie pentru că și-a cumpărat o casă la Craiova, chiar peste drum de Ansamblul Maria Tănase. E mult spus că rămăseseră în condiții bune. Sincer să fiu, Petrică nu a văzut niciodată cu ochi buni apropierea ei de Niculina Stoican. Petrică și Niculina rămăseseră prieteni doar pe scenă, în rest nu se agreeau deloc. Știu toți artiștii de muzică populară asta.”, a dezvăluit persoana respectivă.