Categorii
Știri

Cu cât a ajuns să se vândă un vinil al lui Benone Sinulescu, după moartea sa. Prețul a crescut enorm

Cu cât a ajuns să se vândă un vinil al lui Benone Sinulescu, după ce artistul s-a stins din viață. Cererea a crescut foarte mult, așa cum s-a întâmplat și cu oferta. Iată despre ce preț este vorba!

După moartea artistului, muzica sa a devenit mai prețioasă, iar discurile sale se vând acum la suprapreț.

Mai mult decât atât, a crescut chiar și numărul de anunțuri specifice, prin care sunt puse la vânzare discuri vechi lansate de maestru, iar ele nu sunt deloc ieftine.

Pentru cei care dețin mai multe astfel de materiale, putem vorbi despre o adevărată afacere după moartea artistului.

Cu cât se vine un vinil cu muzica lui Benone Sinulescu

Un album cu discuri de vinil ale lui Benone Sinulescu costă în jur de 50 sau 60 de lei, conform platformelor de vânzare online.

În toată cariera sa, artistul a lansat 26 de albume pe vinil, iar acum ele sunt o raritate, de unde și prețul destul de piperat.

Este un preț prea mic pentru adevărații fani artistului, având în vedere că ele reprezintă o amintire muzicală unică.

Benone Sinulescu a murit la 84 de ani. Ce a declarat soția sa după deces

Benone Sinulescu s-a stins din viață la vârsta de 84 de ani, el având mai multe probleme de sănătate. Acesta a murit în propria sa casă, iar mai mulți medici veneau aproape zilnic pentru a-i verifica starea de sănătate.

oția lui abia și-a găsit cuvintele pentru a vorbi despre tragedia care s-a abătut asupra ei, mai mult cu cât aceștia împliniseră 40 de ani de căsnicie cu doar o zi înainte de moartea lui Benone Sinulescu.

”Nu mai sunt om. Ieri (n.r. miercuri) am făcut 40 de ani de la căsătorie, el a murit azi la ora 14:00. A murit acasă, nu a avut COVID, a avut pneumonie, i-am cumpărat concentrator de oxigen.

Veneau medicii periodic, acasă și avea două femei care s-au ocupat de el și l-au îngrijit așa cum trebuie.

Fără el viața nu mai e la fel. Ne-am făcut cavoul la Arad, la cimitir, abia l-am convins să îl facem. M-am gândit că suntem bătrâni”, a declarat Elena Sinulescu, pentru Click!.