Categorii
Știri

Cristina Demetrescu știe ce zodii sunt lovite de noroc în dragoste până la sfârșitul lunii

Astrologul Cristina Demetrescu a dezvăluit care sunt zodiile care vor avea parte de noroc în dragoste până la sfârșitul lunii februarie. Fecioarele și Săgetătorii sunt cei mai norocoși în această perioadă.

Zodiile lovite de noroc în dragoste până la sfârșitul lunii, dezvăluite de Cristina Demetrescu

Berbec
Berbecii sunt visători până pe 21 februarie și e bine pentru ei, mai ales că pot fi admiratori secreți. După această dată își vor “arăta fața”. Totul e posibil pentru ei în perioada următoare, dar trebuie să fie atenți și să știe să selecteze oamenii.

Taur
O relație de prietenie s-ar putea transforma în iubire pentru Tauri. Dacă socializează și merg la întâlniri, acești nativi au șanse mai mari să-și găsească pe cineva. După 21 februarie vor avea niște sentimente, dar nu vor să le exprime.

Gemeni
Aceste semne zodiacale nu prea au parte de iubire în această perioadă, ci mai degrabă de atracție fizică. Cuceresc și se lasă cuceriți și au relații scurte, care se bazează pe chimie. Trebuie să fie foarte atenți să nu fie curtați de cinevade la locul de muncă. Poate și prietenii le vor prezenta pe cineva.

Rac
Racii sunt foarte visători în această perioadă și pot întâlni în diverse medii persoane cu care ar putea avea relații, cum ar fi la facultate, în străinătate sau chiar la biserică. Nu este exclus să aibă nevoie de autorități și să înceapă o relație cu cineva “în uniformă”, a mai spus astrologul, potrivit Antena 3 CNN.

Leu
Leii sunt vulnerabili în această perioadă. Ar putea fi victime, adică să fie luați de cineva drept trofeu. În același timp, nimic nu-i oprește din a-și atinge scopurile, mai ales dacă dorința lor depășește capacitatea de a dărui dragoste. Vor avea o perioadă agitată. În schimb, cei aflați la a doua căsătorie sau care au o relație la distanță ar putea fi mai norocoși.

Fecioară
Cristina Demetrescu a spus despre acești nativi că sunt “pe teritoriul ispitelor” și că trebuie să fie atente. Fecioarele căsătorite sunt norocoase și au parte de împăcare și de iubire în această perioadă. Partenerul le arată și dovezi de dragoste. Nu este exclus să aibă loc o cerere în căsătorie pentru cele care sunt într-o relație.

Balanță
S-ar putea ca Balanță să înceapă să aibă sentimente pentru un coleg de la job sau chiar pentru terapeutul la care se tratează. Trebuie să trateze cu seriozitate orice întâlnire, mai ales că au șanse să se căsătorească. Trebuie să fie atente să nu fie prinse într-un triunghi amoros.

Scorpion
Scorpionii primesc ceea ce și-au dorit anul trecut, dar nu au primit, exact în momentul în care nu mai sperau să aibă parte de nimic bun. Este recomandat să meargă în locurile de distracție, acolo unde au șansa de a întâlni pe cineva. De altfel, și în pauză sau pe drumul către job pot cunoaște o persoană.

ADVERTISEMENT

Săgetător
Acești nativi sunt într-un punct foarte bun al vieții lor din punct de vedere amoros. Iubirea poate apărea în viața lor în orice moment. Astrologul îi avertizează pe acești nativi să nu meargă în locurile pe care nu le cunosc.

Capricorn
Capricornii sunt mai reci și mai sceptici, dar anumite lucruri aparent neînsemnate le pot debloca anumite sentimente reprimate. S-ar putea îndrăgosti de un personaj dintr-o carte, dar ar fi bine să citească și să se uite la filme în această perioadă. De asemenea, trebuie să dea curs invitațiilor de a merge la cineva în vizită.

Vărsător
Deși sunt simpatici și mereu puși pe glume, trăsături cu care ar putea cuceri, nu sunt dispuși să ofere iubire. Au nevoie de cineva lângă ei pentru că vor să-și valideze anumite lucruri. Nativii tineri ar putea să fie chiar la prima iubire. Nu ar trebui să țină pentru ei sentimentele, ci să le împărtășească.

Pești
Și acești nativi o vor duce bine în plan sentimental. Au parte de atenție și există încercări de a-i cuceri, însă la un moment dat apare și iubirea de care aveau nevoie. S-ar putea ca cineva să-i scoată dintr-o relație blocată sau poate chiar ei vor ajuta pe cineva să iasă dintr-una.