Categorii
Știri

Cornel Galeș, implicat în scandaluri și după moarte. Soțul Ilenei Ciuculete ar fi dat o țeapă de 15.000 de euro

Ileana Ciuculete a avut parte de un sfârșit tragic, după ce boala a ucis-o înainte de vreme. Și soțul ei a avut parte de un final la fel de dureros, pentru că a plecat din această lume la doar 57 de ani. Se pare că acesta nu se poate odihni liniștit, pentru că primești acuzații grave și după moartea lui, cum că ar fi dat o țeapă de mii de euro.

Scandal după moartea lui Cornel Galeș

Cornel Galeș a murit în 2019, în urma unui accident rutier în Spania. Nimeni nu se aștepta la așa ceva și moartea a venit ca un fulger pentru toată lumea, dar mai ales pentru cei care după deces au fost nevoiți să plătească datoriile pe care acestea le-a făcut în timpul vieții. Acesta a plecat brusc din această lume, dar a fost implicat și în afaceri nepotrivite în timpul vieții, care i-au adus numai probleme.

În primul rând, bărbatul a plecat din această lume cu o datorie de 68.000 de euro la băieții Ilenei Ciuculete, bani care li s-ar fi cuvenit din moștenirea celebrei interprete.

După succesiune, fiica lui Cornel Galeș, Claudia, a rămas să plătească ea datoria. Pentru a putea achita această sumă, a decis să scoată la vânzare un apartament pe care Galeș îl cumpărase în 2017, la scurt timp după moartea soției sale.

În tot acest scandal, a mai apărut un personaj, un elvețian care locuiește la noi în țară și ar fi vrut să cumpere acest apartament. Conform dovezilor sale, acte de la notar, el i-ar fi dat lui Cornel circa 15.000 de euro, în două tranșe egale, înainte ca acesta să moară.

Elvețianul spune că a nu au apucat să rezolve actele și să cumpere apartamentul, pentru că soțul Ilenei a tot amânat procedurile legale și, în final, a decedat și bărbatul a rămas păgubit.

Fiica lui Galeș plătește toate datoriile

Fiica lui Cornel Galeș din prima căsătorite este cea care trebuie să plătească acum pentru greșelile tatălui ei. Elvețianul care susține că a fost păgubit de bărbat a decis să o dea în judecată pe tânără și să o execute silit, știind că ea este singurul urmaș al bărbatului și cea responsabilă de greșelile acestuia.

Chiar dacă a trecut mult timp de la moartea lui Cornel, se pare că problemele o urmăresc pe Claudia, deși aceasta nu a avut o relație tocmai bună cu tatăl ei. Când a părăsit-o pe mama sa, nu a putut accepta această situație și a început să se îndepărteze de părintele ei. Nici Cornel nu a încercat să o aducă pe Claudia mai aproape de el și nu l-a deranjat prea tare că nu mai sunt apropiați.