Categorii
Știri

Clipe grele pentru Carmen Tănase

Carmen Tănase are parte de momente grele! Mama actriței a ajuns de urgență la spital. Care este starea ei de sănătate și din ce cauză a ajuns pe patul de spital.

Carmen Tănase trece prin momente grele

Mama actriței a ajuns pe patul de spital, iar Carmen Tănase a lăsat totul deoparte și a stat lângă cea care i-a dat viață. Marea actriță trece prin momente dificile, pentru că mama ei are o vârstă înaintată. În această vară, aceasta a împlinit 90 de ani. Un apropiat al actriței a povestit că mama ei a făcut, cu siguranță, pneumonie, din cauza unui obicei pe care-l are. Acela de a dormi cu geamurile deschise, indiferent de vremea de afară. „Și la această vârstă, mama lui Carmen obișnuiește să doarmă numai cu ferestrele deschise, indiferent de vreme. Probabil că, din acest motiv, a făcut și pneumonie, mereu răcește. Doamna Carmen e cu ea la spital”, a declarat un apropiat al artistei, potrivit Playtech.

Ce apel disperat făcea Carmen Tănase pentru fanii ei

Carmen Tănase făcea un apel disperat, acum ceva timp, pentru o familie neajutorată. Actrița cerea ajutor din partea fanilor ei, cei care aveau haine de donat, pentru o familie întreagă. Marea doamnă a teatrului românesc povestea cei, pentru care cere ajutor, stau într-o adevărată cocioabă, în frig, fără nici măcar o condiție. Cu ajutorul ei, familia a primit sprijinul necesar.