Categorii
Știri

Cine se ocupă de înmormântarea lui Petrică Mâțu Stoian. Acum s-a aflat

Petrică Mâțu Stoian va fi înmormântat la Craiova, acolo unde locuia și unde are și un loc de veci.

Interpretul de muzică populară s-a stins din viață fulgerător, însă, într-un fel sau altul, avea totul pregătit pentru trecerea în lumea de dincolo.

Recent artistul a fost la cimitir și s-a asigurat că totul arată așa cum trebuie. Nu știa atunci că va ajunge acolo mult mai devreme decât și-ar fi închipuit oricine.

Cine se va ocupa de înmormântarea lui Petrică Mâțu Stoian

Potrivit Fanatik, sora artistului se va ocupa de funeraliile acestuia, ea fiind ruda de gradul 1 care este îndreptățită să preia frâiele în această situație. În cursul zilei de luni, 8 noiembrie, trupul neînsuflețit al maestrului va ajunge la Ansamblul Maria Tănase din Craiova unde va sta până miercuri când va avea loc înmormântarea.

Petrică Mâțu Stoian va fi înhumat în Cimitirul Ungureni din Craiova. Nu este sigur însă unde va avea loc slujba de înmormântare pentru că biserica de care aparține artistul este destul de mică, iar familia lui Petrică Mâțu Stoian se așteaptă să vină foarte mulți oameni să-l conducă pe ultimul drum.

Înmormântarea va avea loc în Craiova, la Cimitirul Ungureni, acolo unde era cavoul pregătit. Biserica e sub semnul întrebării, pentru că biserica de care aparține el este mică și ne așteptăm să vină multă lume, deci nu se știe exact unde va fi slujba, a declarat pentru Fanatik, Doru Gusman, impresarul artistului.

Cine se ocupă de înmormântarea lui Petrică Mâțu Stoian. Acum s-a aflat

Doru Gusman a fost impresarul și bunul prieten al lui Petrică Mâțu Stoian. Cei doi au lucrat împreună timp de 16 ani. Bărbatul are numai cuvinte de laudă la adresa regretatului artist despre care spune că a fost un om de milioane.

Petrică Mâțu Stoian 18 septembrie 1960 – 6 noiembrie 2021