Categorii
Știri

Cine revine la Survivor România 2023

Surpriză de proporții la PRO TV în cel mai urmărit reality-show al momentului! După ce în urmă cu câteva zile, Gheboasă a anunțat în timpul unui Consiliu de Eliminare că nu mai rezistă în competiție și că vrea să plece acasă cât mai repede, se pare că artistul și-a schimbat total părerea.

Gheboasă, înapoi la Survivor România 2023

”În cazul în care oamenii își doresc să mă vadă în continuare, puteți să trimiteți mesaje la Survivor România, puteți să faceți tot posibilul să mă bage înapoi în emisiune. Iar dacă reușesc, o să iau 100.000 de mii”, a declarat acesta astăzi în emisiunea La Măruță .

Se pare că oficialii emisiunii iau serios în calcul o revenire a cunoscutului cântăreț, în ciuda faptului că acesta a ales să plece din show într-un moment în care publicul îl susținea și l-a votat să rămână.

De ce crede el că merită să revină? ”Treaba e că oamenii au putut să mă judece doar din canapea, nu au fost lângă mine să vadă ce simt cu adevărat. Am trăit niște emoții pe care nu le-am trăit niciodată. Mă gândeam acasă, simțeam că nu o să mai ies de acolo”, mai spune Gheboasă.

Și atunci apare întrebarea: ce ar fi diferit la o a doua experiență a lui în Survivor România. A răspuns tot el, Gheboasă fiind convins că ar rezista totuși în junglă. ”Dacă mă duc acolo, acum știu la ce mă duc. Aș rezista dacă vreau”, susține el în emisiunea care, pare-se, ar fi fost înregistrată chiar înainte de plecarea lui.