Categorii
Știri

Cerința neobișnuită a unor miri pentru invitații la nuntă. Cu ce trebuia să se prezinte fiecare la eveniment

Cerința neobișnuită a unor miri pentru invitații la nuntă. Cu ce trebuia să se prezinte fiecare la eveniment. Tinerii au reușit astfel să economisească 10.000 de dolari.

Dacă o nuntă ajunge să coste zeci de mii de dolari, Shelby și Garret, ambii în vârstă de 26 de ani, și-au dorit să aibă parte de un eveniment de neuitat cu un cost minim. Ideea lor i-a ajutat să economisească aproximativ 10.000 de dolari.

Cei doi miri au avut doar 25 de invitați la nuntă și au declarat că evenimentul a fost cea mai frumoasă zi din viața lor și că nu ar fi schimbat nimic.

Cerința neobișnuită a unor miri pentru invitații la nuntă.
Shelby Phelps a cumpărat rochia de mireasă dintr-un magazin second-hand la prețul de numai 50 de dolari, însă ceea ce a ajutat-o cu adevărat să facă economie a fost cererea făcută invitaților: să vină cu mâncare de acasă.

De asemenea, un prieten a fost responsabil cu fotografierea evenimentului, altul a filmat ceremonia, iar o apropiată a realizat tortul.

Cavalerii și domnișoarele de onoare și-au cumpărat singuri ținutele, iar decorurile au fost realizate din obiecte găsite acasă și flori culese din împrejurimi.

„Toată lumea s-a distrat de minune și nu a trebuit să cheltuim mii de dolari pentru a fi perfect. Dumnezeu ne-a dăruit cea mai frumoasă zi cu putință. Am avut fluturi peste tot, a fost ca un vis. Ceremonia noastră a durat doar cinci minute și am ajuns să organizăm un foc de tabără. Inclusiv oameni necunoscuți care erau prin zonă au petrecut cu noi – am dansat până s-a făcut noapte”, a povestit mireasa.