Categorii
Știri

Ce tarif are Bianca Drăguşanu de Revelion

Bianca Drăgușanu va fi prezentă la Antena 1 în noaptea dintre ani, la Revelionul înregistrat cu Dan Negru. Există zvonuri potrivit cărora, dintre toți invitații, fosta prezentatoare de la Kanl D ar avea cel mai mare onorariu.

Dan Negru pregătește Revelionul! Filmările au avut loc pe 3 și 4 decembrie, iar nume grele din showbiz-ul românesc vor putea fi văzute, la TV, în noaptea dintre ani la Antena 1. Șefii trustului nu s-au zgârcit deloc și au băgat mâna adânc în buzunare pentru personajele ”Regelui audiențelor”.

O sursă CANCAN.RO ne-a dezvăluit că toți invitații la un loc ar fi plătiți cu aproximativ 200.000 de euro. Cea mai bine plătită vedetă dintre toate, însă, ar fi Bianca Drăgușanu. Blondina și-a negociat ”la sânge” contractul, iar pentru 16 ore de filmare ar fi cerut un sfert din prețul rochiei pe care a purtat-o în platoul de televiziune. (NU RATA: CE FACE DORIAN POPA LA REVELIONUL LUI NEGRU: ”GHICESC ANUMITE LUCRURI CARE…”)

”Ea este cea mai scumpă invitată, alți artiști având contracte de maximum 1.000 de euro. Bianca Drăgușanu nu-și negociază singură contractele, are un agent, ca vedetele de la Hollywood. Bianca Drăgușanu are un contract de aproape 2.000 de euro pentru show-ul de Revelion al lui Dan Negru. Ea va purta în emisiune o rochie de 7.500 de euro, așa că a vrut să fie plătită măcar cu 25% din prețul ținutei. Rochia este superbă, decoltată și foarte strâmtă, la care va asorta încălțăminte de lux, cu tocuri de 12 cm”, a mărturisit o sursă din trust pentru Playtech.

Dan Negru speră să dea, din nou, lovitura!

Dan Negru speră să dea și anul acesta lovitura, la fel cum s-a întâmplat și cu Revelionul în pandemie, cel de anul trecut. Atunci, multinaționalele s-ar fi îngrămădit pentru reclame pe timpul emisiei ”Regelui audiențelor”.

”Când Dan Negru a ieșit pe locul al doilea în Europa, cu Revelionul în pandemie, toți erau curioși… Imediat, foarte multe companii mari au vrut reclame la Dan Negru. A contat enorm ce s-a întâmplat atunci, când doar BBC-ul l-a întrecut. S-au înghesuit multinaționalele. De atunci s-au cumpărat reclamele pentru Revelionul lui Negru. E sold out”, a spus o altă sursă din trust pentru CANCAN.RO.