Categorii
Știri

CE SPUNE CLARVĂZĂTOAREA MARIA GHIORGHIU

Devenită cunoscută după ce a prevestit tragedia de la Colectiv, Maria Ghiorghiu spune că președintele Klaus Iohannis va pleca de la Cotroceni înainte de terminarea mandatului.

Femeia susține că Președintele României va fi înlăturat sau că va pleca din cea mai înaltă funcție a statului, înainte de încheierea celui de-al doilea mandat.

Maria Ghiorghiu a dezvăluit această informație pe blogul ei la câteva minute după ce i-a fost ”transmisă”, adică pe 21 noiembrie, ora 03:11. ”Astăzi dimineață, în zori, m-a trezit un glas care întreba așa:

”Klaus Iohannis?” Și i se răspunde prompt: ”Da, Klaus Iohannis”.

”Dar ce, va pleca de la Cotroceni?”

”Da, va pleca de la Cotroceni, Klaus Iohannis”.

Dragii mei, vom vedea dacă și mandatul de președine al lui Klaus Iohannis va lua sfârșit. Chiar dacă se bucură pe moment că a scăpat de suspendare, vă asigur că suspendarea e pe urmele lui, așa cum îi este umbra sa.

Și da, va veni și vremea când va pleca de la Cotroceni, înainte de terminarea mandatului de președinte al țării.

Puținitică răbdare!

Cu dragoste, Maria”, a scris femeia pe blogul ei insitulat ”Dumnezeu există – mărturii”.

Maria Ghiorghiu și-a pierdut fratele în urmă cu câteva săptămâni

Pe Facebook, Maria Ghiorgiu a postat un mesaj emoționant, în memoria fratelui ei, în urmă cu câteva săptămâni. Totodată, i-a atenționat pe români să ia în serios coronavirusul pentru că poate fi periculos dacă nu este tratat la timp.

“S-a stins din viață fratele meu, Mihalcea Nicolae, din Cristești, județul Iași, în vârstă de doar 62 de ani. Covid-ul i-a curmat viața! Cine nu crede în COVID – virusul ucigaș, să ai mare grijă, căci virusul Covid netratat la timp, ucide! Dumnezeu să te ierte frățioare, și să-ți odihnească sufletul de-a dreapta

și sub aripile ocrotitoare a Maicii Domnului! Ai plecat prea devreme dintre noi și ne-ai frânt inimile la toți! Cuvintele sunt de prisos! Te vom iubi veșnic!”, a scris Maria Ghiorghiu pe pagina de Facebook.