Categorii
Știri

Ce se petrece dacă formezi 273 pe smartphone. E un cod secret care te va ajuta de acum înainte

Ce se întâmplă dacă tastezi 273 pe telefonul mobil. Codul surpriză care îți este de un real folos și despre care sigur nu știai.

Ce se petrece dacă formezi 273 pe smartphone. E un cod secret care te va ajuta de acum înainte, la fel cum se întâmplă și în cazul altora, chiar dacă producătorii și distribuitorii nu ți le spun niciodată atunci când îți cumperi un mobil.

Ce se întâmplă dacă tastezi 273 pe telefonul mobil. Codul surpriză care îți este de un real folos

Toate telefoanele mobile au scurtături și coduri care îți fac viața mai ușoară sau dimpotrivă, îți șterg aplicațiile și tot ce ai stocat. Din fericire, una dintre aceste reglementări surpriză îți va fi de un real folos. Are legătură cu 273.

Mai exact, codul secret este unul mai lung. Este vorba de ##27328363282255**##. Tastează această combinație ca și cum ai forma un număr normal și vei vedea cum fișierele tale sunt mutate din card în memoria internă.

Imaginile, documentele și alte sunete sau videoclipuri se vor regăsi de acum înainte în memoria telefonului mobil, asta dacă aparatul pe care îl deții are suficientă. În felul acesta nu va fi nevoie să muți fiecare lucru în parte.

Și acesta nu este singura scurtătură practică și la îndemână. Există foarte multe căi ușoare de a-ți accesa smartphone-ul, însă depinde foarte mult de brandul pe care îl ai, precum și de sistemul de operare folosit de aparat.

Comenzi rapide pentru telefonul mobil

Una dintre comenzile rapide pentru telefonul mobil, care se găsește în general la toate aparatele, este *#06#. Aceasta îți oferă adresa de IMEI, ID-ul telefonului care de multe ori se regăsește scris pe bateria aparatului. Mai exact, este un fel de adresa IP a unui calculator.