Categorii
Știri

Ce s-a văzut pe camerele de luat vederi la câteva secunde după ce a ieșit din casă

Ce s-a văzut pe camerele de luat vederi la câteva secunde după ce a ieșit din casă. Deși pare de necrezut, o femeie a tras o sperietură zdravană după ce a fost fugărită de doi urși. Aflată în Sinaia, aceasta s-a strecurat rapid în curte. Întâmplarea a fost surprinsă de camerele de luat vederi din zonă.

VEZI VIDEO MAI JOS

Ce s-a văzut pe camerele de luat vederi la câteva secunde după ce a ieșit din casă

Ce s-a văzut pe camerele de luat vederi la câteva secunde după ce a ieșit din casă. O femeie din Sinaia a fost fugărită de o ursoaică și puiul său.

Doar ce a ieșit pe poartă când a văzut că se îndreaptă spre ea, rapid, o ursoaică și puiul său. Fără să stea pe gânduri, femeia s-a întors în curte și a intrat în casă. Momentul a fost surprins de camerele de luat vederi.

În imagini se vede cum femeia aleargă disperată pe o stradă îngustă, intră în curte și închide poarta. La câteva secunde după ce aceasta intră în casă, ursoiaca și puiul ei își fac apariția.

Primarul din Sinaia, Vlad Oprea, a declarat că incidentele de genul sunt to mai dese în stațiune, iar autoritățile nu intervin. „Situaţia este una deosebit de gravă şi nu este doar un caz izolat. Se întâmplă de foarte multe ori, de aproape un an şi jumătate. Am făcut zeci de intervenţii către Guvern, către Ministerul Mediului.

Din păcate, până în momentul de faţă, nu am găsit niciun medic veterinar care să fie dispus să intre în această echipa de intervenție. I-am luat pe toţi la telefon, niciunul doreşte să intre în această echipă. Asta este o problemă.

A doua problemă este legată de faptul că urşii nu au niciun fel de cip ca să îi identifici, care este ursul care prima dată trebuie alungat, apoi tranchilizat şi împuşcat, că nu au niciun element de identificare. Din punct de vedere al autorităţii locale, nu avem ce să facem foarte mult” a delcarat primarul Oprea.