Categorii
Știri

Ce recomanda Carmen Harra pentru un sistem imunitar puternic.

Doina Carmen Muresan a debutat in SUA ca scriitoare sub numele Carmen Harra, cu lucrarea „Karma de fiecare zi”. Cartea a devenit bestseller, a fost tradusa in peste 20 de limbi, iar traducatorul primei editii in limba romana, in anul 2008, este actorul si muzicianul Ioan Gyuri Pascu. Din anul 2005 isi continua cariera sub numele Carmen Harra.

Intr-o postare pe Facebook, femeia recomanda anumite produse pentru o imunitate puternica:

“Un organism cu imunitate ridicata NU se contamineaza cu agenti patogeni (microbi, virusuri, paraziti), deoarece are o rezistenta puternica si nu poate fi infectat!

Foarte putina lume stie ca INTESTINUL SUBTIRE al omului asigura aproximativ 80% DIN FUNCTIA IMUNITARA.
Asadar, intestinul subtire joaca un rol esential in sanatatea noastra, deoarece flora intestinala atunci cand este perturbata, produce consecinte negative in tot organismul. Flora intestinala este influientata in mod direct si semnificativ de alimentatie. Vestea buna este ca pentru reabilitarea intestinala putem reconstrui flora intestinala, ceea ce inseamna ca putem restabili un sistem imunitar puternic.

ALIMENTE CARE CRESC IMUNITATEA

Primul pe aceasta lista obligatoriu este KEFIRUL.

KEFIRUL – este o CIUPERCA de culoare alba, care arata ca mugurii de conopida si contine o combinatie unica de bacterii si drojdii, in amestec cu proteine, vitamina B1, vitamina B2, vitamina B6, vitamina B7, vitamina B9, vitamina B12, vitamina K, vitamina A si vitamina D, calciu, fosfor, magneziu, enzime si aminoacizi. Kefirul, spre deosebire de iaurt si alte produse lactate, contine peste 30 de culturi de bacterii specifice – probiotice, printre care bacteriile acidului lactic, precum si drojdii si bacteriile acidului acetic, care sunt deosebit de importante pentru ca refac flora intestinala si elimina agentii patogeni.

CIMBRUL – este una dintre cele mai puternice plante cunoscute, care stimuleaza foarte puternic imunitatea, distruge bacteriile, virusurile si ciupercile, fiind un puternic antibiotic natural, antibacterian, antiviral, antifungic si antiseptic.

IARBA DE ORZ VERDE – regenereaza flora intestinala, restabilind colonizarea bacteriana naturala si crescand imunitatea. Iarba de orz verde are efect vindecator asupra bronhiilor, a astmului, a inflamatiei tractului respirator si a sensibilitatii sporite la infectii. Se gaseste ”Pulbere de orz verde” la magazinele naturiste. Acest produs contine 100% iarba de orz verde, din care s-a extras apa printr-o tehnologie speciala care nu permite pierderea proprietatilor plantei. Aceasta pulbere se prepara in combinatie cu apa de izvor sau apa plata – 1 lingurita cu varf de pulbere la 1 pahar cu apa.

TAMAIA – fortifica sistemul imunitar, stimuland multiplicarea si activarea celulelor strajer a sistemului imunitar, cele responsabile cu anihilarea atacului germenilor infectiosi din sange, inainte ca acestia sa se replice si sa produca boala.

ESTE COMESTIBILA doar tamaia naturala, care se gaseste NUMAI IN MAGAZINELE NATURISTE si pe care scrie ca SE POATE CONSUMA INTERN. Tamaie cumparata de la biserici este TOXICA. Se pot administra la fel de bine, capsule cu Boswellia, care este extract de tamaie si se gaseste in magazinele naturiste si in unele farmacii.

CURMALELE – intaresc sistemul imunitar si contribuie la regenerarea celulara, fiind un tezaur de vitamine, minerale si antioxidanti care protejeaza organismul de boli.

CHIMENUL NEGRU (Nigella sativa) – stimuleaza sistemul imunitar si mentine sanatatea aparatului respirator. Se gasesc in magazinele naturiste si in farmacii, capsule cu ulei de chimen negru ( negrilica).

OREGANO – in primul rand, intareste sistemul imunitar. Oregano este EXTREM de bogat in antioxidanti, valoarea sa ORAC fiind impresionanta – 200,129.