Categorii
Știri

Ce monedă trebuie să ai în buzunar, în noaptea dintre ani. Îți va aduce noroc la bani în 2023

Iată ce monedă trebuie să ai în buzunar, în noaptea dintre ani! Îți va aduce noroc la bani în 2023!

Ce monedă trebuie să ai în buzunar, în noaptea dintre ani

Pentru a avea noroc și prosperitate în 2023 trebuie să nu uiți ca la 12 noaptea, la trecerea dintre ani, să ai o monedă în buzunar! Dar nu orice monedă, ci una de aur sau argint! Astfel, vei atrage energiile pozitive pentru anul ce vine!

Se spune că cei care recurg la această tradiție vor reuși să se îmbogățească ori să depășească problemele financiare pe care le au.

Tradiții de Revelion

De Anul Nou, românii trebuie să țină seama de anumite reguli pentru a atrage bunăstarea și fericirea. Superstițiile datează din cele mai vechi timpuri și până în prezent, potrivit crestinortodox.ro.

Natura este benefică pentru sănătatea mentala

Potrivit vechilor tradiții, în noaptea de Anul Nou trebuie să se facă cât mai mult zgomot pentru a alungă toate spiritele rele, să se poarte roșu pentru noroc. Totodată, în ultima zi din an este bine să nu se cheluiască și să nu se arunce nimic din casă, deoarece, odată cu el, se aruncă și norocul.

Important este să nu aveți nici datorii pe când începe noul an, deoarece vă veți îndatora tot acum.

Obiceiuri și supersitiții de Revelion

Fetele nemăritate pun într-un vas cu apă busuioc, o ramură de măr şi o monedă, pentru a visa în noaptea respectivă pe cel cu care „le este sortit” să se căsătorească.

În noaptea de Revelion, la ora 00.00 sau imediat după, ţineţi aproape ce doriţi mai mult pentru anul viitor: bani pentru bunăstare, persoana iubită pentru ca dragostea să dăinuie, paharul cu şampanie pentru veselie.

Pe masa de Anul Nou să fie neapărat o ramură de vâsc, pentru a atrage norocul.