Categorii
Știri

Ce îi pune Carmen Brumă la pachet băieţelului său la şcoală?

Carmen Brumă este cunoscută de o ţară întreagă datorită performanţelor pe care le-a obţinut ajutând zeci de doamne și domnișoare care și-au dorit să piardă din kilogramele în plus. Recent, partenera lui Mircea Badea a dezvăluit pe reţelele de socializare cum arată gustarea pe care o pregăteşte pentru fiul ei Vlăduț, la şcoală. Este gata în doar câteva minute.

Deşi are un program destul de încărcat, iubita lui Mircea Badea îi găteşte fiului său tot felul de bunătăţi pentru pachețelul pe care acesta îl ia la şcoală.

Vedeta a împărtăşit pe pagina sa de Instagram, reţeta simplă cu fanii săi. Mai exact, Carmen a mixat 2 linguri de făină fără gluten, 3 linguri pline de urdă grasă, un ou de țară, două linguri de zahăr brun, o linguriță de ulei, un vârf de lingură de praf de copt, un pliculeț de zahăr vanilat. În jumătate din compoziție a adăugat o linguriță de cacao.

Apoi, compoziția pentru brioșe a fost pusă în forme speciale, iar tava a stat la cuptor aproximativ 15 minute. Cu siguranţă această reţeţă va fi pe placul oricărui copil.

Cât costă un abonament de la Carmen Brumă
Carmen Brumă le oferă doamnelor și domnișoarelor o gamă variată de programe de nutriție și sport. Pe rețelele de socializare, iubita lui Mircea Badea este foarte urmărită, iar aceasta le oferă internauților recomandări în aceste arii – fie că este vorba despre ce alimente să mănânce într-o zi sau ce exerciții fizice să facă. Pe site-ul oficial, Carmen Brumă le oferă clientelor anumite pachete pentru slăbit, la prețuri accesibile.

De exemplu, „Dietă & Antrenamente. Abdomenul de urgență by Carmen Brumă” poate fi comandat la prețul de 43 de lei. De asemenea, pachetul „Suplă & Sănătoasă în post by Carmen Brumă”, un program online de slăbit pentru perioadele de post, costă 36 de lei.

Pe de altă parte, Carmen Brumă le pune doamnelor și domnișoarelor la dispoziție un pachet numit ”Super Silueta de plajă”, la prețul de 53 de lei.

Unul dintre programele sale celebre este chiar ”Programul 3S – Sănătoasă, Suplă, Sătulă”, care conține un regim alimentar de 6 săptămâni și 5 antrenamente pentru acasă, la prețul de 49 de lei.

Un alt program popular este ”Intră în Rochia de Mireasă”, un program online de slăbit pentru doamnele și domnișoarele care vor îmbrăca rochia de mireasă. Pachetul costă 35 de lei.