Categorii
Știri

Ce fac cei din call center când îţi pun apelul în aşteptare, de fapt. Secretul, dezvăluit de o angajată

Marile companii din telecomunicații, țin legătura cu clienții prin așa-numitele call center. Nu de puține ori ni s-a întâmplat să avem nevoie de o informație. Dar, în același timp, ni s-a întâmplat să stăm cu zecile de minute în așteptare. Mulți ne-am întrebat de ce atâtea minute pierdute. Dar, de curând, s-a aflat de fapt, ce fac cei din call center când îţi pun apelul în aşteptare, de fapt. Secretul a fost dezvăluit de o angajată a unui call center.

Pierdem minute în șir când sunăm la un call center
Nu de puține ori vi s-a întâmplat să aveți nevoie de ajutor și să sunați la un call center. Fie că vorbim de compania de teleefonie, sau TV prin cablu, ați pierdut minute în șir, așteptândă să răspundă cineva.

Mai nou, prin politicile de externalizare a acestor servicii, marile companii au implementat așa-zișii roboți inteligenți, care dau răspunsuri pe baza unor codnri numerice tastate pe telefon.

Dar, și-așa, pierdem minute întregi în căutarea unor soluții. Dar, odată ajuns prin interminabilele indicații către un agent din call center, aici încep alte probleme.

Muzica aceea enervantă care-ți țiuie în ureche până-ți răspunde un agent, deja devine un coșmar. Nu multă lume și-a pus întrebarea ce fac cei din call center când îţi pun apelul în aşteptare, de fapt? Se pare că secretul s-a aflat curând, după ce o fostă angajată a povestit despre asta.

Ce fac agenții cu adevărat când suntem puși în așteptare
Conform publicației britanice Mirror, o femeie a împărtășit o perspectivă puțin cunoscută despre ceea ce fac cu adevărat angajații unui call center atunci când pun un client în așteptare, și este departe de ceea ce v-ați putea aștepta.

Așa cum spuneam la început, dacă ați încercat vreodată să intrați în legătură cu un agent de la serviciul clienți, știți că pare să dureze o veșnicie să vorbiți cu un om adevărat. Iar când, în cele din urmă, reușești să vorbești cu cineva, de cele mai multe ori ești pus imediat în așteptare.

Până în prezent, mulți nu știau ce fac angajații din call center în timp ce așteptați la coadă în așteptare. Asta până la dezvăluirile unei angajate pe TikTok. Acesta a împărtășit ce se întâmplă cu adevărat în spatele ușilor închise.

În videoclipul său, angajata a dezvăluit în mod senzațional ce îi ține pe clienți în așteptare atât de mult timp. Clipul a depășit un număr impresionant de 215.000 de vizualizări de la postare,

În videoclipul, care a fost distribuit, femeia și-a filmat o colegă care aștepta ca unghiile de la picioare să i se usuce după ce au fost vopsită. Clipul este însoțit și de un text:

„Dacă te-ai întrebat vreodată de ce ești pusă în așteptare atât de mult timp, aplicăm un strat de acoperire pe unghii”.